UTA Arad

Livetext: Juventus Colentina – UTA: 1-2, final





De la ora 11, pe arena din Colentina, UTA joacă pentru trei puncte mari în compania liderului Juventus, în cadrul etapei cu numărul 30 a Ligii a II-a. Partida nu e televizată

Formații probabile:

Juventus:  Stoian – Beţa, Ov. Morariu, Wallace, Carabela – Bărbulescu, Ștefan – Călințaru, Băjenaru, Buhăescu – Chipirliu. Pe bancă: Brie – Neag,  Bustea, Hurdubei, Mareș, Mihăescu, Roșca. Antrenor: Daniel Oprița.

UTA: Miron – Adili, Manea, Gligor, Copaci – Stahl, Tănase, Copil, Muntean – Curtuiuș, Piccioni. Pe bancă: Barna – Filaret, Vîlceanu, Andor,  Strătilă, Jorza,  Burlă. Antrenor: Laurențiu Roșu.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureş) – Romică Bîrdeş (Piteşti), Valentin Dumitru (Gherghiţa – Prahova)

Observatori: Vasile Bratu (Slobozia), Lucian Carjă (Constanţa)

Un comentariu

  1. O echipa …cel putin interesanta , sper sa ii iasa lui Rosu . Copil , Copaci titulari ( ultimul gresind destul la ultimul meci , dar poate Rosu se bazeaza pe o rabufnire de orgoliu a acestuia ) , iar Andor si Burla pe banca . Iar in legatura cu Stahl cred ca va fi inlocuit cu Stratila in a doua repriza

    0
    0
  2. O formatie c-am slabuta formata de Rosu pt. inceput !!! Copil in locul lui Andor !!! Stratila nu joaca titular !!! Copaci in locul lui Filaret !!! La cum incepe Rosu , prima repriza cu aceasta formatie, o sa fie avantaj lejer la pauza pt. Juventus,iar a doua repriza , o sa fie prea tarziu ca, UTA. sa mai remedieze ceva in privinta scorului !!! Sa vedem ce va iesi !!!

    0
    0
    1. Nu inteleg de ce bate tot Gligor penalty-urile , cu Timisoara a ratat , cu Sepsi a fost la milimetru sa rateze , portarul fiind exact pe minge , acum din nou ratare , chiar nu avem un executant ca lumea ?…pacat de sansa irosita .

      0
      0
  3. Bine ca e 1-1 la pauza,dar ne trebuie victorie astazi !Chit ca supar pe foarte multi suporteri utisti,revin la comentariile vechi ca Manea e foarte rudimentar si e precum un taur la corida ce doboara totul in calea sa ,nema tehnica si greoi….,doar vointa.Daca as fi antrenorul Rosu nici pe jucatorul cu ,,piciorus stang,,nu l-as mai baga in echipa ca as avera multiple motive…!!!Asta nu stie bate un 11 m de multi ani si nu-l uit la Baia Mare ce a tras prin plopi,iar cu Sepsi era cat peci ca rateze,iar astazi s-a aratat valoarea ratand acel penalty.Revino tu Cordos sau alt fuundas ca astia doi amintiti sunt de judeteana !!!!Daca castigam in Colentina,poate acesti gafiori merita iertati o perioada….!Hai UTA,victorie !

    0
    0
    1. Ba da mai taci dracului! Sunt satul pana peste cap de aberatiile tale de militian analfabet.
      Tu esti doar un gica-contra, nu un utist adevarat.

      0
      0
  4. Bravo Gligore ! , Imi cer scuze ca nu am avut incredere in capacitatea ta de revenire . Hai baietii ! Acum e momentul vostru !

    0
    0
    1. blat de doi bani speranta, se vede de la o posta. o echipa iesita total din forma, bate in deplasare un lider care a maturat pe jos cu toate echipele in campionat….hehehehehe. Jenant ca s-a ajuns din nou la manevre in culise, exact ca pe vremea lui gio cattani

      0
      0
      1. Cred ca a fost un blat nationalist in momentul cand spectatorii au scndat Romania, adica prefera o echipa romaneasca cu traditie sa promoveze decat niste unguri pe care Chivorchian nu-i inghite nici cu sifon.
        Dar HAI UTA

        0
        0
      2. pe langa ca esti pro.st mai si semnalizezi! noapte buna pro.stule! cauta-ne mai tarziu ca ne plictisesti!

        0
        0
      3. Vezi ca sa eliberat camere pe O.Goga ( daca esti aradean stii bine despre ce vorbesc) , e plina lumea de alde ca voi , asa ca ar fi bine sa va luati locurile potrivite capacitatii voastre de gandire…

        0
        0
  5. Mai >peluzar fara stiinta fotbalului< fratiorul tau stangaci….doar s-a scos prin golul marcat de 2-1…..Uita-te la clasament afonelule si vezi cate goluri a primit UTA din cauza simpatiilor tale si-n. liga 1 cu astia doi vom incasa cel putin 100 goluri,,,,,SA VEDEM CE V-A FI IN ETAPELE RAMASE,DAR urmaritoarele noastre nu dorm,chiar daca Foresta conduce cu 1-0 la pauza in Mioveni….!Hai UTA,caci in urma victoriei din Colentina meriti laude…..!

    0
    0
  6. Am fost socat de echipa alcatuita de Rosu, dar uite ca a iesit bine ! Nu am castigat din inferioritate de mult timp si cu atat e mai dulce victoria, mai ales ca am jucat la lider acasa unde nu mai conta felul ci doar cele 3 puncte aduse acasa !! Felicitari echipei si antrenorului pentru aceste 3 puncte mari ! Bravo baieti ! Bravo si pentru suporterii care au facut acest drum pana la Bucuresti !! HAI UTA !!

    0
    0
  7. Greu dar foarte util.Trebuie sa mergem ca un metronom in urmatoarele partide.Ieri am tinut si eu cu …Poli care o fi ea …dar degeaba in 5minute Sf.Gh. au intors rezultatul

    0
    0
  8. Bravo UTA !!! Cu ocazia asta le-ati inchis gura tuturor celor care vedeau un 3,4-0 pt adversar , sau a celor care sustin sus si tare ca conducerea e contra promovarii . Avem incredere in voi baieti !

    0
    0
    1. Asta e pentru militianul analfabet care nu isi poate stapani veninul nici macar la victorie.

      Unde e Cosmin acum? De ce tace ca un soarec?

      Sa le fie rusine tuturor „utistilor de rezultat” in rest numai bine pentru toti utistii care sunt alaturi atat la bine dar mai ales la greu.

      0
      0
      1. Militianu’ trebe prins odata si pensat la mustata, ca altfel nu se poate cu ei. I-o fost vremea lui doctoru’ de au sarit jucatorii gardul la el, ii vine vremea si militianului.
        Doctoru’ a zis ca nu se mai identifica cu UTA asta si nu mai da coment, nu mai merge la meci…ei, acolo sa stea unde e, nu sa vina inapoi cand UTA va promova..

        0
        0
        1. Elevilor la scoala li s-a predat ca pasarea >cucu< mananca mult balegar si insecte din acesta…..Aviz tu cuc nebun,,,,,,!Vezi ca eu l-am antrenat la box si judo pe aradeanul Dan Stupar…de la Centru de excelenta Deva,ce a boxat cu impresarul timisorean Stanciu….!Vezi ca nu port mustata,dar chiar as vrea un meci cu tine ori cu peluzar !Hai UTA !

          0
          0
          1. Stai pe faza ca acumla intoarcerea de la Bucuresti fac un ocol si vin sa ma pis pe usa ta apoi sa iti sun la usa.

            0
            0
      2. Mai ,,muciflender peluzar,, daca pe mine cu facultate de drept pe timpul lui Ceausescu,ma faci analfabet si am jucat si-n divizia B,atunci las pe altii sa se pronunte ,dar tu ce scoala ai si meserie..?!Ce ai citit tu,,,,,eu am scris la pauza cand era 1-1,deci kufurila…victoria a venit dupa pauza si ma bucur de ea.Cosmin e si el un suporter corect,care atunci cand jucam bine nu spune ca am jucat slab,dar si cand UTA joaca slab nu afirma ca ea a jucat bine…Pricepi mataluta …!Si acum sa vedem daca castigam cu UTA la Calarasi ?,la Clinceni ? si la vecinii ASU Poli Tm ???? si apoi sa mai comentam tinerele…!Hai UTA !

        0
        0
  9. felicitari !!! de acum fiecare meci e o finala pentru voi ! doamne ajuta, hai UTA !

    PS: haterii astia de pe site veniti in ultima etapa sa intrati pe teren ? sa va vedeti la televizor cat de mari suporteri sunteti ?

    0
    0
  10. Bravo UTA! Sincer, nu credeam ca vom reusi sa batem, dar am facut-o si sper sa revenim pe locul 2. Daca ajungem la baraj am incredere ca avem sansa noastra contra oricine. Sprijinul publicului ar fi foarte important in acel caz, haideti sa suportam echipa cat de mult putem, dorinta echipei si suporterilor adevarati e promovarea! Felicitari speciale pt. Curtuius si Copil, sa o tineti tot asa!

    0
    0
  11. Buna ziua tuturor!
    Astazi felicit IN PRIMUL rand galeria UTA-ei.Au fost superbi (impreuna cu unii de la peluza sud ,cred ca steaua).Mai apoi,as fi curios cati dintre cei ce comenteaza azi pe forum,au vazut meciul. In rest,
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  12. Bravo baieti!!!! Acum cred si mai cu tarie decit dupa meciul cu brasovul , ca vom promova !!!! Sa ne ajute D-zeu !!!!!Pot exista comentarii pertinente pro si contra, optimiste sau pesimiste , fiecare cu argumente plauzibile, dar cred ca un lucru e cert : avem o echipa fff puternica si un antrenor fff bun !!!! Cind ne ajunge cutitul la os , nu multi ne pot sta in cale !!!! STRONG UTA !!!!!!!!!!

    0
    0
  13. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! BRAVO BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  14. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! BRAVO BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ….. ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button