Arhivă articole

Andone știe de ce Muntean nu dă randament maxim la UTA: „La Satu Mare, avea mai multă libertate, ca și Alibec la Astra”


Primul transfer al iernii la UTA a fost făcut din tabăra adversarului de ieri. Dumitru Muntean a fost determinant pentru Olimpia Satu Mare în prima parte a sezonului, reușind nu mai puțin de 8 goluri din postura de „aripă” stânga, dar la Arad întârzie să confirme pe deplin așteptările.

După ce a vorbit despre meciul de la Șiria și problemele financiare ale echipei sale. Bogdan Andone a încercat să dea o explicație pentru evoluțiile lui Muntean în „alb-roșu”, sub cele din „galben-albastru”. „În primul rând, la Satu Mare era acasă, în mediul lui, aici a avut nevoie, bănuiesc, de o perioadă de acomodare. Apoi, eu îi dădeam o mai multă libertate în joc, se simțea în largul lui pe stânga, postură din care a și marcat cele 8 goluri. E ca și în cazul lui Alibec. La Astra era decisiv tot timpul, avea libertatea sa, la Steaua e altceva. Pe de altă parte, am văzut că a mai slăbit, arată foarte bine, iar calitățile de fotablist nu și le-a pierdut, de asta sunt sigur. Va deveni un jucător important și pentru UTA, veți vedea, doar că trebuie avută puțină răbdare cu el. E la un nivel mai ridicat ca la Satu Mare, sunt alte pretenții la Arad...”, a spus antrenorul lui „Oli”.

Dumitru Muntean a jucat tot meciul împotriva foștilor săi colegi, mai întâi ca fundaș dreapta și apoi, ca mijlocaș stânga. A avut o ușoară contribuție la golul doi al „Bătrânei Doamne” și asta după ce mingea șutată de el în blocaj a ajuns pe voleul lui Curtuiuș, care a înscris spectaculos sub transversală.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.