UTA Arad

Mai puțini spectatori la ASU Poli – UTA? Galeria timișoreană – cea mai afectată





Mai sunt 19 zile până la cel mai așteptat meci al primăverii pentru suporterii celor două mari rivale fotbalistice ale Vestului. Utiștii chiar au o miză în plus pentru derby-ul de la Timișoara, de pe 21 mai, respectiv punctele atât de necesare pentru a putea visa frumos la promovare până în ultima etapă.

ASU Poli a anunțat deja că se mută de pe „Știința” pe „Dan Păltinișanu” pentru derby-ul cu „Bătrâna Doamnă”, însă, conform tmsport.ro, cea de-a doua arenă din țară ca și capacitate nu-și va deschide porțile în toate sectoarele. Cea mai afectată ar putea fi galeria „alb-violetă”, căci Peluza Sud e într-un stadiu avansat de degradare, există surpări în zonă și sunt șanse mari ca suporterii să nu-și poate ocupa locurile de altădată sau să afișeze coregrafia dorită cu ocazia acestor „ciocniri” istorice. „Marele Oval” de pe Bega, care a împlinit chiar ieri 54 de ani de existență, a fost ridicat pe val de pământ, iar degradarea sa merge mână în mână cu surparea solului.

Până la urmă, decizia va fi negociată de Liderii Asociației Suporterilor Druckeria și proprietarii arenei, Consiliul Județean Timiș, însă ea nu ar trebui să-i afecteze pe fanii arădeni. Poliștii susțin că le vor ceda tot 5000 de bilete rivalilor de pe Mureș în Peluza Nord pentru meciul programat duminică, 21 mai, începând cu ora 19.

FOTO: Viorel Musca

Un comentariu

    1. de ce sa nu mergi? OK am pierdut si eu am fost suparat si acum nu mi-a trecut dar aceasta rivalitate nu poate sa ma tina acasa. Pentru astfel de meciuri traiesc sunt utist pana la moarte vreau sa ii batem si daca nu promovam dar movii trebuie invinsi, si in completare simt ca vom promova.

      0
      0
  1. Nu conteaza ce au facut baietii la calarasi dl.darthept…….cine e utist adevarat nu de rezultat ….cine iubeste UTA cu adevarat va fi prezent la timisoara pe dan paltinisanu .
    Pentru noi doar UTA conteaza !!!

    0
    0
  2. Si eu sunt un utist vechi adevarat de la Targoviste si le doresc sa ii bata mar pe Timisoreni !!!!

    0
    0
  3. Daca avea UTA . un jucator cu calitati tehnice ,precum este KANDA de la Calarasi ,care a facut ce a vrut muschii lui pe teren cu apararea UTA.-ei, acuma nu mai tremuram pt. promovare care este si asa compromisa rau !!!

    0
    0
    1. Nelu am sa te contrazic la fel a fost si in privinta lui Muntean care a rupt nori la Olimpia iar la UTA pana in acest moment nu a aratat nimic. Multi jucatori la echipele fara obiectiv sunt super iar cand ajung la o echipa mai buna unde se cere altceva se blocheaza, trebuie sa respecte niste sarcini atat ofensiv cat si defensiv. Ai vazut ce a zis Bogdan Andone de Muntean de libertatea lui acolo iar cand a ajuns la UTA unde se cere altceva, a slabit bla bla ii trebuie acomodare. Problema nu e de jucatorii la UTA problema e de miserupism si posibil de ce am mai scris de probleme intre vestiar si antrenor. Forza UTA si sa fim increzatori in promovare.

      0
      0
  4. Nici eu nu merg, atitudinea celor ce imbraca tricoul alb-rosu m-a convins ca nu merita sa iti pierzi timpul, mai bine staucu familia, in timpul liber..oricum asta nu mai e uta-poli, e un fel de fc cvucs-fc atletico ! Mai mult de 5000 de timisoreni si maxim 200 de aradeni nu vor fi! Lumea s-a scarbit de fitele unor jucatori, si de tactica bufa bufa lunga pe a doua! 5000 de bilete?:)) nici nu sunt atatia utisti activi in arad..in 2003 la acel 3-4 au fost cam cinci mii de aradeni, dar atunci si galeria avea lideri adevarati, care faceau coregrafii adevarate, nu ca ,,ultrasi” de azi care se infratesc cu miticii, dar nu au nici bannere de gard!

    0
    0
    1. Ei nu ne innebuni, ai ajuns sa il regreti pe moldovean si pe gasca lui de atarnatori ce ciordeau peste tot pe mergeau.
      Ai ajuns sa regreti coregrafiile cu hartie igienica. :)))

      0
      0
  5. Jagardel nu e treaba ta cu cine suntem noi infratiti…..
    Toti va dati mari experti in fotbal
    Ramaneti acasa daca nu va convine

    0
    0
  6. Unul dintre cei mai cruzi dictatori din istoria umanitatii , Kim Ir Sen ,avea o vorba : una-i una si alta-i alta !!! Una este episodul Calarasi , si alta-i rivalitatea cu poli !!!!!! Sunt lucruri si lucruri ,pe lumea asta!!!!!!!!!Diferenta intre lucruri ???? SE SIMTE .PUNCT ! sapienti sat .-o vorba latina , adica – Inteleptii inteleg !!!

    0
    0
  7. CICO, nu te supara pe mine dar sa sti ca este diferenta intre cei doi, Munteanu ,este un jucator bun ,dar KANDA este un jucator foarte tehnic si abil care nu i le poate lua nimeni si ar face fata la orice echipa de liga1a !!! Unu ca asta ii trebuie UTA.-ei !!! Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
  8. Acuma ca, Brasovul a luat bataie de la Braila care a dat un mare ajutor UTA.-ei prin aceasta victorie mare la care nimeni nu mai credea, baietii UTA.-ei , trebuie sa manance pamantul aceste 4 meciuri care au mai ramas de disputat , daca nici acuma cand avem sanse mari de tot sa promovam direct nu se mobilizeaza la maxim pt. a promova, ce sa mai zic, nu mai zic nimic, dar sper din toata inima ca, ve-ti face tot posibilul sa castigati toate cele 4 meciuri si ve-ti promova UTA. , promovare dorita de ani de zile de foarte multi iubitori ai acestei echipe atat din Arad cat si din tara si strainatate !!! Asa sa fie , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA…. Arad , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button