UTA Arad

Andor se desparte de UTA cu patru meciuri înainte de finalul stagiunii





Poate cel mai în formă fotbalist utist în finalul anului 2016, alături de Petre, nu a fost în apele sale în stagiunea de primăvară. E adevărat, a și suferit o accidentare la spate ce l-a scos din circuit trei-patru săptămâni, după care a mai prins destul de rar echipa. Nemulțumirea sa că nu joacă era evidentă și, pe undeva, s-a manifestat prin intrarea de cartonaș roșu la Țenea pe finalul partidei dintre Dunărea Călărași și UTA.

Astăzi, conducerea clubului UTA și mijlocașul de bandă de 26 de ani și-au strâns amiabil mâinile pentru o reziliere a contractului înainte cu patru etape de finele stagiunii. Andor venise în „alb-roșu” în vara anului trecut după ce se despărțise de FC Brașov și nu a mai semnat cu Concordia Chiajna, cu care a și fost într-un cantonament în străinătate. Are patru goluri pentru Bătrâna Doamnă, toate înscrise toamna trecută cu echipe grele, trei dintre ele decisive, cu Academica Clinceni, ASU Poli și Foresta Suceava, plus cel de la Tîrgoviște, cu Chindia. Andor mai are și patru pase de gol pentru echipa pregătită de Roland Nagy și acum Laurențiu Roșu.

Fotbalistul va participa la antrenamentul de azi al UTA-ei, primul după eșecul de la Călărași, după care va trece pe la club să-și încaseze salariile până la finalul acestei stagiuni și va pleca acasă, la Oradea. În plin campionat, mai precis acum o lună de zile, arădenii s-au mai despărțit și de Alexandru David.

 

Un comentariu

  1. Interesant la uta nu da randament , la brasov a fost jucator de bază si un jucator chiar foarte bun! Muntean la fel la olimpia un om de gol la Arad un anonim , nu sint primele cazuri de acest gen la uta !

    0
    0
  2. Nu stiu ce politica are clubul nostru dar e f interesant ca figuranti si drojdieri ca ….stiu ei cine sunt, raman la echipa iar de cei care se zbat si vor chiar daca nu reusesc todeauna, ne despartim asa usor….domnilor …daca nici Andor nu e bun atunci ramanem cu mitrut si compania de betivi !! Ne meritam soarta !!

    0
    0
  3. Andor nu era un jucator chiar asa de slabut,dar avand barba poate se face preot dupa plecarea de la UTA !ANDORE , TE ROG I-A CU TINE SI PE vALCEANU,ce ne-a incaruntit !UTA ar trebuui sa readuca inapoi pe Cr.Rus,Hlistei,Ignea…si mai putin pe ,,acel aradean,,ce a jucat la Medias si ne-a dat gol si se bucura ca UTA a pierdut atunci cu 4-0 !Hai UTA !

    0
    0
  4. Pai la ce bun un fotbalist care pune mingea jos si incearca sa joace, daca echipa joaca doar stil focul la ei?

    0
    0
  5. Raman surprins ,de ce oare Andor a decis sa rezilieze contractul cu UTA. cand au mai ramas 4 etape de jucat !!! Pacat ca, era un jucator bun, tehnic si cu executii bune pe poarta, jucator care a fost in multe randuri decisiv pt. UTA. !!! Nu stiu ce sa intamplat de ce Rosu nu il mai baga in primul 11 , poate accidentarile si-au pus amprenta s-au Rosu a avut alte preferinte , dar oricum este dubioas la cum sa ajuns ca, Andor sa plece reziliind contractul cu UTA !!! Dupa parerea mea, acest jucator Andor, cu calitatile pe care le are, nu trebuia scos din primul 11, mai ales acolo unde UTA. scartaie de ani buni, la mijlocul terenului . S-o fi suparat si el la modul cum se face selectia in primul 11 la fiecare meci si nu a mai suportat sa stea pe banca la fiecare meci, introducandu-l ultimele 10-20 de minute !!! . Imi pare foarte rau de el pt. ca este un baiat de treaba !!!! Asta este ce sa ii faci !!!

    0
    0
  6. Acuma ca, a luat bataie Brasovul, UTA. are un culoar foarte bun pt. a promova direct de pe locul 2 , dar asta depinde numai si numai de voi baieti , la mana voastra pt. a aduce acest nume emblematic incarcat de multe performante istorice ale fotbalului romanesc cum nicio echipa din provincie nu le are.Este adevarat, ca nu este asa usor la prima vedere , cu Clinceniul si mai ales cu rivala Timisoara care v-or face orice sa ne impiedice spre promovare !!! Deci c-am astea doua meciuri din deplasare v-or fi de foc si piatra de incercare pt . UTA., meciuri pe care trebuie sa la castige obligatoriu ca altfel, la revedere promovare, Va foarte greu dar nu imposibil dar cu conditia sa nu jucati precum a-ti jucat la Calarasi cu Dunarea !!! Hai sa fie bine si sa fim optimisti pt. promovare !!!! Forta UTA., HAI BAIETII CA SA POATE !! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
  7. Rosu trebuia sa plece ca ne-am saturat de bubuiala andor a castigat cu golurie marcate cateva puncte alti de 2 ani nu dau nici un gol dar sunt fortati in echipa acum se intelege strategia din ultimi ani abureala cu liga1

    0
    0
  8. Felicitari conducerii.Sunt curios in vara ce miscari au sa fie la echipa.Totusi, in locul lui Chindris nu se poate aduce un mijlocas care sa mai paseze si in fata sau are contract pe viata cu clauza sa fie in primul 11?

    0
    0
  9. ati adus un antrenor fara experienta aici se vede pe jocul echipei cum sa lasi sa plece un jucator ca andor ce are calitati pune mingea jos are viteza alearga lasa ca sant buni alti ce stau pe teren si arunca mingi la intamplare adio promovare mioveni sia tras antrenor

    0
    0
  10. Nick , Andrei ,Nelu si miki spun realitatea si eu regret putin desparirea de Andor care era prieten cu arbitrii oradeni si acum astia ne pot ciupii de puncte….!Nu cobesc,dar Valceanu chiar merita dus la gara…..La reprimiri de jucatori,afirm ca sub nici o forma aradeanul Gavra nu trebuie adus la UTA ca am vazut comportamentul sau anti-uta la Medias cand ne-a dat primul gol din cele 4.Stie Cura si observatorul de joc Szilaghi ce a facut atunci Gavra….!Felicit pe UTA Elite ca a invins cu 3-1 astazi pe Poli Tm si mai ales pe amicul Cr.Pacurar care e adevarat antrenor,nu papa lapte ca altii…!Hai UTA !

    0
    0
  11. Andor a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Rezilierea contractului orădeanului este o greșeală. Fără el, sărăcia este și mai mare la mijlocul terenului. Păcat!

    0
    0
  12. Poate ne spune si noua conducerea ,’prostimii’ care sustinem echipa meci de meci,pe ce criterii s-a facut rezilierea contractului,mai ales in perspectiva meciurilor grele care urmeaza.Nu consider reala afirmatia ca jucatorul a dorit el neaparat sa plece. Unde sa plece ? In momentul de fata nu se poate legitima la nici o echipa,oricat era de tampit si tot mai statea pana la final.S-ar putea sa fie o abureala cu promovarea,chiar si cu barajul( se pot lua bani frumosi si acolo de la adversari).Astfel nu-mi explic ce strategie poti avea sa te desparti de un jucator important,cand ai mai mare nevoie !

    0
    0
  13. uta nu are un lot de jucatori competitivi pnt liga 1 de ex linia de fund e mare deranj doar cu gligor si manea aici trebui inca 2 fundasi centrali ,la n sebis am vazut 2 fundasi masivi si foarte siguri,barsanel si basic,nar fi rau sai urmareasca cineva din staf

    0
    0
  14. Pt uta. Crezi că am de ce sa fiu frustrat? Sau poate o zici de supărare? Sau din răutate ? Cineva erai de altă părere și tu prin comentariile care le lăsăm aici

    0
    0
  15. Cred că cel care are o problema ești chiar tu ? Și nu înțeleg de ce? E regretabil. Din respect pt tine,, eu îmi cer scuze.

    0
    0
  16. Nu inteleg ,cum de la lasat pe Andor sa plece, chiar daca el era suparat si nervos dupa atata timp cat a stat numai rezerva. Totusi trebuia sa se aseza la masa ca Rosu si Gradinaru si sa gaseasca o solutie pt. a detensiona nemultumirile !!! De ce nu se dau explicatii, cum de Andor nu a mai fost bagat in primul 11, un jucator de care UTA. avea mare nevoie de el la mijlocul terenului , un jucator care a scos UTA. din belele prin golurile si evolutiile sale !!! Dubioasa si misterioasa miscare a conducerii !!!

    0
    0
  17. Si inca ceva…., nu cred ca Andor a vrut sa plece de la UTA. ci a fost fortat elegant sa plece, spunandui-se ca ,daca iti convine statutul de rezerva, bine ,daca nu , ne despartim amiabil , c-am asa cred ca sa petrecut evenimentele, si nefiind deacord cu statutul de rezerva, a zis pas si a plecat !!! Rosu, trebuie sa dea o exolicatie tuturor iubitori de UTA., ce sa intamplat cu Andor de a plecat de la UTA. !!!!

    0
    0
  18. nelu aceste raspunsuri nu o sa le primim niciodata din pacate. Ipoteze putem sa formulam fiecare in parte. Clar e ca a plecat un jucator placut de noi suporterii ramanand in continuare oameni care au mai mari probleme de comportament ca si Andor ( asta ca parere personala). Acestia se stiu nu are rost sa ii insir si eu. E clar despartirea a fost dorita parese de ambele parti. O cauza care se aude prin piata ca zvon e ca dupa meciul de la Calarasi in vestiar ar fi fost niste schimburi de replici extrem de tari intre uni jucatori si antrenor.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button