Arhivă articole

Încălzire cu joc pentru finalul stagiunii: UTA – Unirea Şeitin 9-1

Pentru weekendul fără meci oficial în Liga 2-a, echipa fanion a Aradului a inivitat-o la Şiria, pentru un amical, pe Unirea Şeitin, viceliderul Seriei A a Ligii a 5-a. Cu această ocazie, Laurenţiu Roşu a şi testat câţiva fotbalişti de la juniorii mari şi mici, ca Sabău, Gruiescu, Zamfir, Toma sau UTA a jucat cu fundaşii la mijlocul terenului, a construit multe faze de poartă, iar scorul final a fost pe măsura celor întâmplate pe gazon.

„Roş-albii“ au deschis repede tabela. Era minutul 6, când Petre a reluat cu capul în plasă centrarea din corner a lui Vîlceanu. Au urmat şi alte finalizări din apropiere, dar golurile de 2 şi 3-0 au venit prin execuţii de la distanţă, plasate, de la aproximativ 25 de metri. Autorii lor au fost Piccioni şi Chindriş, pentru ca un alt şut de la 17 metri al lui Petre să treacă la câţiva centimetri de vinclu. Pe finalul primei părţi, la un atac prelungit, Unirea a redus din avantaj. Cel care a punctat printre picioarele lui Miron, din unghi, a fost ex. utistul Darius Cerna.

Utiştii au continuat să atace, să lege jocul şi în partea secundă. În minutul 55, scorul a devenit 4-1, după ce Vîlceanu l-a executat Linguraru cu un şut la vinclu din 13 metri lateral stânga. A urmat „tripla” lui Curtuiuş, mai întâi din centrarea lui Muntean, apoi cu un şut de kinogramă de la 30 de metri şi, în final, cu o nouă reluare din careu după pasa lui Vîlceanu. În minutul 79, a venit rândul juniorilor să facă golul de 8-1. După un-doi pe axa centrală, Costin i-a aşezat balonul lui Toma, iar acesta a marcat la primul său meci pentru echipa mare. Concluzia a scris-o Cristi Costin, din 15 metri, după o pătrundere de unul singur printre fundaşii adverşi.

De menţionat ar mai fi că utiştii au avut şi două bare, prin Chindriş şi Copil. Arădenii revin la antrenamente de luni, pentru a pregăti meciul de duminică, de la Clinceni.

Formaţii:

UTA: Miron (46 Zamfir) – Costin, Sabău (46 Manea), Copaci (60 Dinculescu), Filaret – Gruiescu (46 Muntean), Jorza (60 Tănase), Chindriş (46 Copil), Vîlceanu – Piccioni (60 Toma), Petre (60 Curtuiuş). Antrenor: Laurenţiu Roşu

Şeitin: Linguraru – Cerna, Gabor, Galiş, Badea – Apostol, Bulz, Corbu, Tambor – O. Bozian, Nichituţ. Au mai jucat: Păcurar, Hărţanu, Matei, Niţă, Suciu, Ştefan. Antrenor: Adrian Corbu

A condus bine partida Sergiu Covaci (17 ani), asistat de Tudor Groşan şi Emil Arsa.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.