Arhivă articole

Roșu, după despărțierea de Andor: „Trebuie să mă gândesc doar la jucătorii din lot, sper să nu avem probleme cu accidentările și suspendările”

După aproape o lună de zile de la despărțirea de Alexandru David, clubul UTA a oficializat și „divorțul” de Cristian Andor, o altă achiziție a verii ce s-a dovedit destul de utilă pe final de 2016. Motivele par a fi legate de caracterul dificil al fotbalistului, nemulțumit de statutul de rezervă din această primăvară.

Rugat să comenteze despărțirea de mijlocașul de bandă, Laurențiu Roșu a spus: „Ca și în cazul lui David, este o chestiune între club și jucător. Părțile au ajuns la un acord de reziliere, mai departe, eu trebuie să mă gândesc doar la jucătorii pe care îi mai am în lot. Trebuie să ne descurcăm, la fel cum am făcut-o și fără David, câștigând meciuri importante de la plecarea sa încoace. Sper să se întâmple la fel și să batem tot până la final. E clar că ar fi bine să nu avem probleme cu accidentările sau suspendările, fiindcă mai avem meciuri importante, chiar decisive și am nevoie de toată lumea”.

Andor s-a despărțit amiabil de UTA miercuri, în aventura sa de 9 luni de zile în „alb-roșu” reușind patru goluri și tot atâtea assisturi.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.