Fotbal feminin

Promovare amânată: Atletic Onix – Piroș Security 2-1. Eșec usturător pentru fetele de la Ineu!





Fotbalistele lui Gigi Cameniță au pierdut primul meci oficial al primăverii și odată cu el și șansa de a încheia conturile în Liga II-a feminin. La  Râmnicu Sărat, „leoaicele” au pierdut și șefia seriei în urma unui penalty dictat de arbitru la una dintre ultimele faze.

Fără Lupei sau Mladin, Piroș Security nu s-a descurcat prea bine în fața buzoiencelor, care au profitat de vânt în prima parte și au deschis destul de repede scorul. Până la pauză, Liheț a egalat cu capul, din centrarea lui Olariu, pentru ca în partea a doua arădencele să evolueze ceva mai bine. Au avut și câteva ocazii importante, cea mai mare fiind ratată de Andreea Bălaș, care a reluat cu capul peste poarta goală. Pe final de meci, la  o fază ce nu anunța mare lucru, „centralul” a dictat penalty și cartonaș roșu pentru Bodnar la un henț și Onixul a păstrat toate punctele ce o instalează în fotoliul de lider ca urmarea a rezultatelor directe mai bune cu fetele de la Piroș.

Chiar și așa, promovarea în eșalonul doi e la o victorie distanță, care – probabil – va veni weekendul, la Baia Mare, cu codașa Venus. „De data aceasta, absențele au contat, cum nici arbitrajul nu a fost foarte corect. Chiar și așa, la 1-1, am avut ocazii importante de gol, nu aveam voie să ratăm. Păcat că am pierdut locul 1, dar obiectivul e promovarea și-l putem realiza și de pe poziția secundă. Sperăm să desfacem șampania chiar după meciul următor”, ne-a mărturisit Gigi Cameniță, tehnicianul fetelor de la Piroș.

Meszaros – Bodnar, Liheț, Marcea, Neducsin – Gal (46 Țîntar), Olariu, Dobrea, A. Bălaș – Muscă, Adam a fost echipa „leoaicelor” la Râmnicu Sărat.

***

În această dimineață, au jucat și fetele de la Ineu, în cadrul etapei cu numărul 12 a Ligii I feminin. La Cluj, satelitul campionei naționale, Olimpia Cluj, a zburdat pe teren pentru un 11-2 final ce ne scutește de alte comentarii. Pentru formația din Țara Zăranului au marcat Preală (la primul său gol în „alb-albastru) și Cociuba.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button