UTA Arad

UTA – Dinamo, la concurență cu…Academica – UTA





Dimineața zilei de duminică, 14 mai, este plină pentru echipele „Bătrânei Doamne”. „Roș-albii” lui Laurențiu Roșu joacă în cadrul etapei a 34-a a Ligii a 2-a la Clinceni, cu începere de la ora 11,30, meciul urmând a fi transmis în direct de Digi și Dolce Sport1. Victoria este esențială, obligatorie pentru utiști, care rămân implicați în lupta pentru locurile 2 și 3.

Un alt meci extrem de important pentru clubul fanion al Aradului se dispută la Arad, cu începere de la ora 12. Pe terenul din Sînnicolau Mic, UTA Under 19 dispută prima manșă a semifinalei Campionatului Național Elite, împotriva celor de la Dinamo. Conducerea Campioanei Provinciei a încercat să mute ora de începere, de la 12 la 14, însă bucureștenii nu au fost de acord și meciul se dispută conform programării inițiale a FRF.

Așadar, fanii arădeni sunt puși să aleagă între a-i susține pe tinerii „roș-albilor” împotriva „câinilor” și a vedea pe micul ecran desfășurarea partidei de la Clinceni. Totodată, mai mult ca oricând, Laurențiu Roșu trebuie să cântărească foarte bine numele juniorilor pe care contează în județul Ilfov, în așa fel încât și UTA Under 19 să beneficieze (și) de aportul  a 2-3 jucători din circuitul primei echipe.

Tot duminică, dar în deplasare, Craiova sau București (tot cu Dinamo) și de la ora 14, joacă și UTA Under 17 turul semifinalei Campionatului Național Elite. Elevii lui Bogoșel și Petcuț își vor afla adversarii miercuri, după ultima rundă din Seria de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button