UTA Arad

Gligor e out duminică, Filaret – incert, iar Polgar poate prinde lotul de 18! Roșu – sensibil și la nevoile echipei de juniori





Chiar dacă mai sunt două zile până când delegația utistă va lua avionul spre București, Laurențiu Roșu s-a resemnat cu gândul că nu va putea conta pe căpitanul său contra Clinceniului. „Mai mult ca sigur, Alin Gligor nu va juca duminică. Are dureri la spate, face tratament și nu s-a antrenat cu echipa de zece zile”, a recunoscut tehncianul „Bătrânei Doamne”.

Sunt și vești noi, de ambele feluri. Cea rea este că, pe finalul antrenamentului de ieri, Richard Filaret a acuzat o entorsă la gleznă, azi nu s-a antrenat cu echipa, ci se tratează intensiv la fizioterapeutul Zsolt Nagy. „Sper să se recupereze, însă cred că numai sâmbătă, înainte de plecare, vom știi exact situația sa”, a explicat Roșu, în cadrul conferinței de presă săptămânale organizată de clubul UTA la sediul Autotehnic Ford, de pe Calea Zimandului.

Vestea bună îl privește pe Norbert Polgar, care și-a surprins plăcut antrenorul în cele patru antrenamente efectuate cu echipa. „Se pregătește cu noi de luni și, chiar dacă a avut nevoie de o recuperare mai lungă, nu se vede o diferență de pregătire mare între el și ceilalți jucători. Nu am observat să aibă probleme fizice. S-ar putea să-l includem chiar în lotul ce pleacă la București, dar ne mai gândim la acest aspect până sâmbătă. Venim după o înfrângere, cea de la Călărași, pe fondul unui joc de care nu am fost mulțumit. Cred că se va juca până în ultima etapă pentru locurile 2 și 3, dar ideea noastră e să începem cu trei puncte la Clinceni”, a adăugat Roșu.

În fine, capitolul juniori e și unul destul de sensibil în acest weekend. Fără doar și poate, meciul UTA-ei de la Clinceni e prioritatea numărul unu pentru clubul fanion al Aradului, însă, la Arad, echipa de juniori Under 19 dispută o semifinală națională, în compania celor de la Dinamo. Întrebat cum se gândește să împartă „cadrele”, având în vedere că din juniorii convocați de obicei pentru meciurile Ligii a 2-a doar Burlă și Vîlceanu nu au drept de joc la Elite, Laurențiu Roșu a spus: „Meciul de la Clinceni e foarte important și mă bazez pe cei mai în formă juniori. Pe de altă parte, voi ține cont și de meciul de asemenea important de la Under 19, cu Dinamo și voi alege în consecință. Astăzi vă pot spune că doar Costin, dintre juniorii care se antrenează cu prima echipă, rămâne acasă pentru semifinala cu Dinamo, dar s-ar putea să mai renunț la unul-maxim doi pentru meciul de la Clinceni”.

Mai mult ca sigur că unul dintre mijlocașii centrali, Tănase și Jorza, va evolua duminică împotriva „câinilor”, un semn de întrebare mai existând și în dreptul lui Paul Copaci. Prezența sa la Clinceni depinde – oarecum – și de starea de sănătate a lui Filaret. În schimb, Petre și Stahl își pot face deja bagajele pentru București.

Un comentariu

  1. Cine, necine, baietii trebuie sa joace cu sufletul si inima pt. ca, UTA. sa isi indeplineasca obiectivul de promovare in liga1 !!! Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button