Arhivă articole

Fotbalul știe să fie și nedrept: UTA Under 19 – Dinamo 1-1, în prima manșă a semifinalei Elite

La o jumătate de oră de la startul meciului primei echipei a UTA-ei la Clinceni, în arenă au intrat și juniorii mari, în prima manșă a semifinalei Elite cu Dinamo. ânduri în Liga 2-a. Copaci și Tănase au fost jucătorii arădeni obișnuiți cu aerul eșalonul secund pe care au contat antrenorii echipei secunde, dar și Florin Bratu a aliniat o echipă o câteva individualități de la mijloc în sus. A rezultat un meci de bună calitate, gazdele putându-se declara total nemulțumite de scor la raportul ocaziilor.

Tinerii utiști au făcut o primă repriză excelentă. Și-au luat adversarii tare încă din primele minute și ocaziile au curs șiroi. În primele 10, G. Pop și Toma au ajuns în poziție clară de gol în colțul careului de 6 metri, au șutat puternic, dar excat pe direcția portarului. După 15 minute, a venit rândul lui Toma să scape singur în 10 metri, dar și el l-a nimerit pe Eșanu. La mijlocul reprizei, arădenii au fost periculoși și după o fază fixă. Toma a executat un corner de pe stânga, Copaci a prelungit pe colțul lung, iar Costin a reluat în bara exterioară cu capul de la colțul lung. Tot după o lovitură de colț a reluat peste poartă și Mager, pentru ca faza primei reprize să aparțină lui Dorin Toma. Talentatul mijlocaș a ofensiv a pătruns în viteză pe stânga, a intrat în centrul careului, a finalizat pe jos, dar Eșanu a respins miraculos cu piciorul. Repriza s-a încheiat cu capul lui G. Pop puțin peste transversală, în timp ce vizitatorii au avut o singură fază periculoasă, la voleul lui L. Gheorghe din 12 metri, ce a trecut puțin pe lângă colțul lung. Fiindcă nu le-au ieșit deloc jocul, dinamovștii au fost extrem de agresivi în joc, de multe ori arbitrul Kovacs fiind extrem de permisiv cu bucureștenii.

Repriza a doua s-a reluat sub aceleași auspicii, cu UTA imprecisă la finalizare. Mager a scăpat la un moment liber în careu, pe dreapta, dar s-a complicat într-un dribling inutil și a fost blocat.  După o oră de joc, Lazăr a centrat bine în 6 metri, dar Mandache nu a reușit să lovească corect balonul și câinii roșii au scăpat din nou. I. Gheorghe a ajuns și el la finalizare, dar șutul din unghi nu i-a creat probleme lui Mara. De partea cealaltă, Eșanu a respins de sub transversală șutul cu exteriorul lui Tănase. Și, cum fotbalul e de multe ori nedrept, în minutul 81, cei care au marcat au fost dinamoviștii. Florin Vasile a tras bine de la 20 de metri, iar mingea s-a dus ață în dreapta lui Mara. Imediat după, Neicuțescu putea mări avantajul oaspeților, dar a tras în cros peste transversală din 11 metri lateral stânga. Până la urmă, UTA a reușit egalarea, la ultima fază a meciului. Tănase a greșit lobul din poziție excelentă, Țurcanu a urmărit și a înscris cu capul în poarta goală. 1-1 e rezultatul înainte de returul de sâmbăta viitoare de la București.

Formații:

UTA: Mara – D. Lazăr, R. Iuga, Copaci, Dinculescu – Tănase, Pop – Mager (53 Țurcanu), Toma, Mandache (83 Lezeu) – Costin

Dinamo: Eşanu – Anghel, Ciobotariu, Grigore, Negotei – Vl. Vlad (88 M. Vlad), Liviu Gheorghe –  Fl. Vasile (83 Druga), I. Gheorghe, Codreanu – Neicuţescu.

Arbitri: Szabolcs Kovacs – Tamas Kopriva, zsolt Kopriva (toți din Saru Mare)

0
0

0 comentarii la articolul: “Fotbalul știe să fie și nedrept: UTA Under 19 – Dinamo 1-1, în prima manșă a semifinalei Elite

 1. Domnilor conducători de la UTA faceți demersuri sa se amâne meciul cu poli pt a putea juca la juniori Petre , Jorza, Stalh și Burlă..macar încercați chiar daca șansele ca burlenii sa accepte sunt reduse..

  0

  0
 2. Domne dar ce crizat esti domnule Păcurar . Ce a fost cu manifestarile alea pe banca cand ati primit golul ? AI ZBIERAT CA UN APUCAT . Mai controleaza-te ca reprezinti UTA nu ciurda din colt . Pacat ca ti se permit astfel de apucaturi . Ca nu ai fost mai fotbalist ca nici unul din cei aflati pe banca .

  0

  0
 3. Păcurar e ” nebun ” la figurat bine-nțeles pune foarte mult suflet iar la fotbal uitativa și la antrenori mari in general,iar dacă el a făcut crize atunci BRATU de la „marele” club Dinamo a fost ……

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.