Arhivă articole

Sezon încheiat pentru Filaret, Roșu apelează din nou la Copaci și Tănase pentru derby-ul de la Timișoara

Ne îndreptăm cu pași repezi spre cel mai așteptat meci al primăverii pentru suporterii celor două mari rivale fotbalistice din Vestul țării. Dacă Poli nu mai are obiective legate de clasamentul ligii secunde, pentru UTA cele trei puncte sunt esențiale în continuarea luptei pentru promovarea în Liga 1.

Din păcate, Laurențiu Roșu are parte de două absențe importante pentru partida de duminică. Este vorba despre mijlocașul Dumitru Copil (suspendat) și fundașul Richard Filaret. Acesta din urmă a primit un diagnostic crunt după examenul radiologic efectuat la începutul săptămânii și anume fractură de rotulă la nivelul piciorului  stâng. Genunchiul fotbalistului urmează a fi imobilizat total în următoarele trei-patru săptămâni, după care urmează un lung proces de recuperare. „Din nefericire, Richi nu va mai putea juca niciun meci în acest sezon. Este foarte afectat, mai ales că, din câte mi-a spus, a ratat și finalul campionatului trecut, respective meciurile de baraj, tot din pricina unei accidentări urâte. Îi dorim multă sănătate, și-l așteptăm cât mai repede alături de noi”, a precizat Laurențiu Roșu, în debutul conferinței de presă ce precede partida cu ASU Poli, găzduită și de această dată de Auto Tehnic Ford, de pe Calea Zimandului.

Pe cale de consecință, antrenorul „Bătrânei Doamne” a trebuit să apeleze la alți doi fotbaliști de profil pentru a-i înlocui pe cei doi pe Bega. Ambii sunt juniori, respectiv fundașul Paul Copaci și mijlocașul Ionuț Tănase, care duminica trecută au rămas la Arad pentru a evolua în prima manșă a semifinalei Elite, cu Dinamo. În returul de la București, UTA Under 19 va trebui să se descurce fără ei, dar și fără Stahl, Jorza și – bineînțeles – Petre, convocați și ei pentru derby-ul Vestului.

Singura concesie a fost făcută pentru Alex Barna, care  va apăra poarta UTA-ei II la Timișoara, în meciul cu Becicherecul, dar va putea lua loc și pe banca de rezerve pe „Dan Păltinișanu”.

0
0

0 comentarii la articolul: “Sezon încheiat pentru Filaret, Roșu apelează din nou la Copaci și Tănase pentru derby-ul de la Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.