UTA Academie

Finală pierdută și la Under 17: UTA – CSU Craiova  2-2





Manșa secundă a semifinalei Elite la Under 17 a strâns aproximativ 300 de arădeni la arena din Sânnicolau Mic. Din păcate, galeria primei echipe a UTA-ei nu s-a mai deplasat organizat în cartierul arădean pentru a-i ajuta pe puștii lui Bogoșel și Petcuț să întoarcă înfrângerea cu 2-1 de la Craiova. Iar, minunea a fost aproape de a se realiza, mai ales că CSU a condus cu 1-0 și la Arad, cu roș-albii având o reacție bună. Incompletă, însă.

Oltenii au intrat mai bine și Albăstroiu a trimis un șut-centrare ce a aterizat pe bară. Același fotbalist al  „Științei” a căzut în careu, în duel cu L. Bodri, iar Marcu a dictat foarte ușor penalty. Gârbiță a trimis în dreapta lui Zamfir și era 0-1 încă din minutul 9. Mihăilă a avut și el un șut bun din careu puțin pe lângă colțul lung, după care pe teren, până la pauză, a mai existat o singură echipă. UTA a dominat clar, a purtat destule acțiuni legate, în viteză și a reușit să întoarcă scorul. După un șut în blocaj, Faur a marcat pentru 1-1 din apropiere, după ce Bobonete, respinsese cu greu șutul lui Gruiescu (min. 28). „Roș-albii” au continuat să atace, și-au creat și alte ocazii, iar, în minutul 33, eforul lor a fost răsplătit cu golul de 2-1. L. Bodri a centrat de pe stânga, Gruiescu a așezat balonul pentru Faur, care a trimis cu efect, cu stângul, lângă bara din dreapta lui Bobonete.

Și actul secund a început tot sub semnul dominării clare a arădenilor. Mai mult, s-au născut și două ocazii importante, la lovitura liberă executată de Obrad și respinsă din vinclu de Bobonete și la „capul” puternic al lui Sabău exact pe direcția portarului advers. După o oră de joc, oltenii au preluat inițiativa, profitând și greșelile elementare la construcție ale gazdelor și, după bara lui Tîrș, au reușit să egaleze. Deta a pierdut un balon la 25 de metri de propriile buturi, balonul a ajuns în 14 metri la Ciutică, iar acesta a trimis din 13 metri în dreapta lui Zamfir, care a atins ușor balonul. Golul a venit în minutul 74, prea târziu pentru ca arădenii să mai aibă o reacție solidă, pentru a mai marca de două ori.

Astfel, juniorii mici ai UTA-ei, la fel ca și colegii lor mai mari, rămân să lupte pentru bronz la turneul final.

UTA: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – T. Bodri – Obrad (58 Deta), Gruiescu, Petcuț (70 Boștină), L. Bodri – Faur.

Craiova: Bobonete – Niţuică, Constantinescu, Sima, Vadasis – Șerban, Dobre – Mihăilă (80 Cercel), Albăstroiu (59 Tîrș), Gârbiţă (75 Calu) – Zbona (49 Ciutică). 

Arbitri: Florin Marcu – Rareș Lakatos, Ioan Corbu (toți din Oradea)

Observator FRF: Zaharia Ciev (Timișoara)

 

Un comentariu

  1. Cine a fost la meci , s-a vazut clar ca UTA a dominat , dar din nou antrenorii vin cu schimbari neinspirate si cu indicatii proaste, pacat de jocul bun al copiilor , mai bun ca deobicei , si domnilor antrenori , mai faceti-va o autoanaliza inainte sa va bateti joc de munca copiilor!

    0
    0
  2. am fost la meci am mai vazut aceasta echipa de cteva ori insa acesti copii parca nu evolueaza parca dau inapoi ( posibil adevarat ce este scris in comentariul de mai sus cu antrenori am auzit asta si in tribuna). Ca individualitatii UTA mi s-a parut peste Craiova insa ca echipa acestia au fost superiori. Gruiescu( bun pustiul de tot), fratii Bodri cei doi fundasi centrali si varful de atac Faur care daca isi doreste sa ajunga fotbalist trebuie sa renunte la lehamite pentru ca stofa de atacant are stie cu mingea sa protejeze sa devieze, acestia mi se pare ca sunt varfurile acestei generatii cu sanse sa ajunga fotbalisti dar trebuie sa fie si seriosi. Craiova a parut mai echipa acolo doar numarul 10 mi se parut o individualiate. Dar bravo acestor 2 echipe under sa fii in primele 4 echipe ale tarii la aceste categorii inseamna mult pentru footbalul aradean.

    0
    0
  3. Mai Cico,ia spune-mi tu mie daca tot ai mai fost tu la meciurile acestor copii(tind sa cred ca esti vre- un parinte)cate puncte avea UTA u17 daca scazi punctele aduse de portar si de cei de 2001 care au mai evoluat pt UTA u17, fa o socoata si vei ramane surprins ca nu te incadrai in primele patru daca nu mai jos, asa ca mai lasa tu si mai analizeaza cine sant varfurile acestei generatii si ai sa vezi ca printr-e ei se afla si de 2001 cel putin portaru a adus vreo cateva puncte care te-a adus in primele 4 si sa nu supar pe nimeni ,pana la urma a contribuit toata echipa la aceasta performanta.BRAVO COPIII.

    0
    0
  4. sstai linistit nu sunt parintelele niciunuia dintre acesti jucatori, a meu e prea mic sa joace fotbal poate in 1- 2 ani cand se va face grupa pt varsta lui. Mie imi place UTA merg la partide ce tin de acest club. Deaceea din cate meciuri am vazut astia mi sau parut mie cei mai buni ai grupei. De portar Zamfir din cate stiu eu e mai mic cu 1 sau 2 decat ceilalti baiatul e talentat si de viitor. Daca te am suparat te rog sa ma scuzi nu stiam ca nu avem voie sa comentam despre o partida. Felicitari pustilor sa vedem cat mai multi la prima echipa sa ne faca mandri de ei. Forza UTA victorie la cimisoara

    0
    0
  5. ba ,da, stiai ca ai voie sa comentezi numai ca asa iti place tie sa arunci pastila,te-i simtit ofensat si ranit in orgoliu,mai era vorba de Dumitru si de Bostina.

    0
    0
  6. omule tu cred ca esti extrem de frustat , luptatorule , nu inteleg ce pastila am aruncat eu eu am comentat ce am vazut miam cerut scuze ca am ofensat parinti celorlalti copii mie astia mi s-au parut varfuriile. Daca esti parintele unuia din cei trei pe care iai scris Zamfir, Bostina sau Dumitru sa stii ca fiind asa agresiv nu ii faci deloc bine pustiului caruia nu cred ca ii face cinste disputele acestea. Oricum e ultimul comentariu la care iti raspund LA REVEDERE!!!. Victorie UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button