Liga a 2-a

Brîndescu: „Cam fricoși și timorați, nu ne-am ridicat la nivelul tribunelor”





Sorin Brîndescu lansa câteva săgeți împotriva rivalei din Vest înainte de derby-ul din această seară, spunând – printre altele – că dorește ac echipa sa să joace și la anul cu UTA. Doar că rezultatul din această seară l-a lăsat puțin în offside pe profesorul de pe banca lui ASU, în timp ce „Bătrâna Doamnă” a revenit pe locul direct promovabil. Din păcate, depinde și de Sepsi Sfântu Gheorghe dacă va rămâne acolo.

Până una alta, Brîndescu a afișat o față deznădăjduită în la conferința de presă de la finalul confruntării cu „roș-albii”. „E destul de greu să-mi găsesc cuvintele după o asemenea înfrângere. Suporterii au venit într-un număr mai mare pentru acest derby cu UTA, dar, din păcate nu ne-am ridicat la nivelul tribunelor. Ca și joc pot să spun că am fost cam fricoși, cam timorați.  Cred că dacă am fi înscris primii soarta jocului ar fi fost alta, iar Taub a avut acea situație bună la 0-0. Am luat goluri fix pe ce am repetat la antrenament, adică pasa pe culoar și fazele fixe. Am încercat în repriza a doua să reintrăm în joc, dar nici jucătorii care au venit de pe bancă nu au adus plusul scontat. Nu am avut inspirație la faza de finalizare, dar am și adus foarte greu mingea în fața porții. Poate am fi reintrat în joc, dar așa am lăsat spații mari”, a precizat tehnicianul timișorenilor la finalul disputei cu „roș-albii”.

Totodată, antrenorul teamului de Bega a spus la un moment dat că: „Ne-am preocupat să-i blocăm noi, decât să construim”. Întrebat dacă asta le-a cerut el jucătorilor sau pur și simplu așa i-a dus jocul pe jucătorii săi, Brîndescu a spus: „Era clar că UTA își dorește victoria și unu la unu fac diferența, în special prin jucătorii lor de atac, Petre, Curtuiuș și Strătilă. Ne bazam pe faptul că, dacă va trece timpul, își vor pierde răbdarea, dar, în schimb, ne-am pierdut noi concentrarea. Nu ne-am făcut calcule să nu câștige UTA, ci să jucăm bine și să-i învingem”.

Au fost copleșiți fotbaliștii lui ASU de încărcătura unui derby al Vestului, în prezența a peste 10 mii de oameni? „Ca și joc așa se pare, pentru că am făcut foarte multe greșeli simple. Am evitat să discutăm despre acest joc pentru că informațiile din exterior înfluențau, dar, cu toate astea, se pare că au fost copleșiți de atmosferă și de importanța unui rezultat bun cu UTA”

FOTO: Viorel Musca









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button