Arhivă articole

Cuedan a recunoscut superioritatea Lipovei, care trage tare să facă eventul: „Jocul bun ne dă speranțe!”

A trecut și „hopul” Felnac pentru liderul Ligii a IV-a. Marcând de trei ori în prima repriză, fără a-și expune deloc portarul, lipovanii și-au făcut meciul ușor și au tot dreptul să spere că pot avea un parcurs perfect până la finalul stagiunii. În cazul lor, asta ar însemna câștigarea a patru meciuri, două de campionat și două de Cupă, plus eventualul baraj de promovare în Liga 3-a.

Deocamdată, Flavius Sabău s-a declarat mulțumit de fața echipei sale împotriva uneia dintre echipele din Top 6, cu destui fotbaliști care au evoluat mai sus în cariera lor. „În primul rând, mă bucură cheful de fotbal al băieților și faptul că rămân concentrați. Am avut destule probleme în acest campionat cu relaxarea jucătorilor în fața porții adverse, dar acum văd că e cu totul altceva. Chiar dacă mai și ratăm, în general ne facem ușoare meciurile încă din prima repriză.  Suntem într-o formă bună, din iarnă tragem tare la antrenamente și, după un parcurs ce nu ne-a solicitat foarte mult, suntem la nivel foarte bun pe acest final de sezon. Avem ca obiectiv Cupa României, vrem să o câștigăm, în timp ce în campionat suntem un pic peste obiectiv. Vom vedea după ultima partidă, cu Păulișul, cum stăm. Deocamdată nu ne uităm și pe clasamentele celorlalte campionate județene, despre posibilele adversare la baraj vorbim peste două săptămâni, dacă e cazul”, a menționat antrenorul „șoimilor”.

Până la partida de la Sântana, ultima considerată de risc maxim din acest campionat, lipovanii mai au meci și în semifinalele Cupei, cu Frontiera Curtici. „Am făcut un meci bun aici, la Felnac, sper să câștigăm și ultimele două partide ale campionatului. Jocul bun ne dă speranțe, cred că jucăm cel mai bun fotbal din Liga 4-a. Nu ne lăudăm, asta este realitatea de la meciurile pe care le-am avut în acest sezon. Sper să fim atenți în continuare și, dacă terminăm pe locul 1, să reprezentăm cu cinste Aradul la barajul pentru Liga 3-a. Mai suntem angrenați și în Cupa României, vom juca semifinala miercuri și ne-am propus să câștigăm trofeul pentru a treia oară consecutiv”, a spus și Radu Pop, președintele liderului din fotbalul județean.

Din tabăra gazdelor, Dan Cuedan a recunoscut superioritatea „alb-albaștrilor”. Echipa sa a avut două-trei ocazii destul de mari de a înscris doar la 0-3, în debutul părții secunde, dar cei care au marcat au fost tot „șoimii”. „Am întâlnit o echipă foarte bună, nu am avut arme să ne putem lupta cu ei. Trebuie să recunoaștem că ne-au bătut la toate capitolele. După 0-3 la pauză, nu am mai putut face nimic, doar să limităm proporțiile scorului și să încercăm să jucăm ceva, dar am mai luat un gol pe final și asta a fost. Atât Lipova, cât și Crișul, sunt cluburi puternice, bine organizate, cu jucători valoroși și baze sportive frumoase, oricare dintre ele pot câștiga campionatul după aceste ultime două etape”.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.