UTA Arad

Roșu: „Victorie istorică la Timișoara, suntem foarte mulțumiți de cele întâmplate, dar conștientizăm importanța jocului cu Balotești”

Nu au recut nici 48 de ore de la unul dintre cele mai clare succese ale UTA-ei la Timișoara, iar arădenii sunt obligați să uite totul și să conecteze pentru partida de joi, cu CS Balotești.

De fapt, din anul 1955, „roș-albii” nu mai câștigaseră pe terenul „alb-violeților” la o așa diferență de scor, iar Laurențiu Roșu ași subliniat acest lucru. „Din câte am înțeles, venim după o victorie istorică la Timișoara, suntem mulțumiți de cele întâmplate. Mă bucur enorm de scor, de joc și de faptul că le-am putut oferi bucurie suporterilor, prezenți în număr mare pe stadion, dar și celor din fața televizoarelor. În plus, am reușim să ne menținem pe locul 2, în lupta pentru o promovare mult dorită”, a menționat antrenorul „Bătrânei Doamne” în debutul conferinței de presă săptămânale, desfășurate la sediul Auto Technic Ford.

Întrebat dacă staffului tehnic utist întâmpină dificultăți în a-i scoate pe jucători din euforia victoriei de pe Bega, Roșu a adăugat: „Conștientizăm cu toții importanța jocului cu CS Balotești, ce trebuie câștigat cu orice preț. Într-adevăr, trebuie să ne conectăm mental la acest meci, dar la fel de importante sunt și partea de odihnă și alimentație. Ceea ce mă bucură este moralul bun al jucătorilor noștri, căci venim după două deplasări consecutive, din care am scos 6 puncte și un golaveraj de 9-0. Suntem foarte mulțumiți de băieți, dar mai avem două meciuri în față ce trebuie câștigate”. 

Fostul internațional susține că Alin Gligor, Marius Curtuiuș și Amic Jorza, fotbaliștii înlocuiți la Timișoara pe motive medicale, vor fi apți pentru confruntarea cu Baloteștiul. „Azi s-au antrenat normal și contăm pe ei. Din păcate, Strătilă e suspendat, însă revine Copil”, mai precizat Roșu.

FOTO: Ciprian Petcuț

 

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Roșule, mă uit acum la Sepsi cu Brăila…cum Doamne Iartă-mă am pierdut noi 3 puncte cu desculții ăia ? 3 puncte de aur in fața unei echipe de desculți…mare păcat.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close