Arhivă articole

Stahl, printre puținii utiști promovați cu Baloteștiul: „Nu-mi explic înfrângerea, de acum ne gândim doar cum să promovăm la baraj”

În absența lui Strătilă, Laurențiu Roșu a apelat la Robert Vâlceanu pentru banda dreaptă a liniei de mijloc, iar pe stânga l-a trimis pe Copil. Alegerile nu au fost foarte inspirate, iar în debut de primă repriză au și fost corectate.

Cel puțin Albert Stahl a mai creat ceva pericol, a și avut o bară la o fază la care a trecut de 4-5 adversari, însă nu a putut evita înfrângerea echipei sale. „Nu-mi explic înfrângerea de astăzi, căci motivați am fost. Aveam  50% șanse să prindem locul 2 până la final, ne doream să batem și Chindia, acum a devenit foarte greu, practic imposibil. Poate că, din afară, s-a văzut că am fost relaxați, dar nu este așa, doar că nu ne-a ieșit nimic azi. Mergem mai departe, de acum ne gândim doar cum să promovăm la baraj și să jucăm la anul în Liga 1”, a spus mijlocașul de 18 ani al „Bătrânei Doamne”.

Stahl, dar și ceilalți juniori Under 19 din lotul „roș-albilor” au ocazia să se revanșeze în fața fanilor utiști chiar peste două zile. La Ploiești, UTA dispută finala Cupei României în compania Viitorului. „Chiar dacă întâlnim o formație cu destul de mulți tineri talentați, vrem să câștigăm acest trofeu important pentru club și pentru tot ceea ce înseamnă Arad. Mergem toți cei de la prima echipă la Ploiești, de abia așteptăm să ne măsurăm forțele cu ei. Chiar dacă vom câștiga sâmbătă, înfrângerea de azi ne va durea în continuare. Juniorii sunt juniori, iar obiectivul principal îl avem la seniori. Sperăm, totuși, să le îndeplinim ambele, trebuie să avem încredere în noi până la final”, a mai spus tânărul utist.

loading...

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.