05/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

„Batrâna Doamnă” a…barajelor! Arădenii – în situația de anul trecut a Voluntariului…doar ca și program

Într-un an calendaristic, UTA va avea în palmares nu mai puțin de șase partide disputate pe muchia de cuțit a barajelor pentru Liga 1. După Dunărea Călărași și FC Voluntari, „roș-albii” urmează să dea piept cu una dintre ACS Poli Timișoara, Concordia Chiajna și Pandurii Târgu Jiu, datele probleme fiind – însă – ușor schimbate față de sezonul trecut.

Pierzând, ieri, cu Baloteștiul, „Bătrâna Doamnă”…a barajelor are la dispoziție cel puțin două săptămâni pline pentru a pregăti confruntările decisive. Laurențiu Roșu a și anunțat că, cel mai probabil, va aborda meciul cu Chindia Târgoviște cu juniorii, așa că Alin Gligor și colegii săi ar trebui să ajungă proaspeți la prima manșă a barajului. Nu același lucru este valabil și pentru partenera de întrecere, care – probabil – va avea meci pe viață și pe moarte chiar în utima etapă a play-otului, din weekendul următor, așa că arădenii sunt, oarecum, în situația de anul trecut al Voluntariului.

Acum un an, formația lui Florin Marin a fost cea care și-a făcut programul după bunul plac timp de două săptămâni, prinzându-i pe băieții lui Roland Nagy storși de vlagă după „dubla” cu Dunărea Călărași. Din păcate, coinccidențele se opresc aici, căci, oricât am dori noi să vorbim despre o valoare mai mare a UTA-ei în comparație cu oricare dintre formațiile din elită ce ajung la baraj, am exagera evident. Dar, mingea e rotundă și în fotbal, și mai ales în meciurile eliminatorii, s-au văzut surprize, clădite în special pe determinarea jucătorilor.

0
0
%d blogeri au apreciat: