Fotbal judetean

Chiar și fără 6 dintre „grei” și cu revenitul Bibarț împotrivă: CS Glogovăț 2013 – ACS Socodor 1-0





În tur, Socodorul nu avea milă de „Vladi”, pe care o învingea cu un categoric 4-0. „Călăul” de atunci, Bogdan Bibarț, a ratat multe etape ale primăverii, dar a reapărut exact înainte de disputa cu Glogovățul. Mako era și el din nou bun de joc după o suspendare, în timp ce gazdele aveau destule probleme, în special în defensivă. Din diverse motive, Blănaru, Cornea, S. Popa, Tănasă, Goldiș și Ramzi au fost indisponibili, în timp ce portarul Ciornei a rămas pe bancă.

Astfel, Călin Dehelean a apelat nu mai puțin de șase juniori pentru primul „unsprezece”, iar echipa sa nu a jucat rău. Și-a creat câteva situații încă din start, prin Negrea și Magdi, iar din minutul 22 trecea în avantaj pe tabelă. Sulea s-a ținut scai de Gornic până a făcut penalty, iar Ardelean l-a bătut pe Vîrzob de la punctul cu var. P Vîrtaci i-a refuzat golul de 1-1 lui Bibarț, Saladea nu a considerat penalty duelul dintre Mariș și Bibarț, dar chiar și așa, meciul rămânea deschis.

După o oră de joc, nu a mai putut nici Danciu, astfel că pe teren a apărut portarul Ciornei. Acesta a avut și o ocazie de 2-0, dar Pîslariu a salvat de pe linia porții, în timp ce, la cealaltă poartă, Bibarț și S. Mako au finalizat pe lângă după două contre rapide.

Meciul s-a încheiat cu succesul la limită al celor de la Glogovăț, care urcă pe locul 10, dar în ultima rundă au misiune grea la Pecica. „La câte absențe am avut, rezultatul și chiar jocul au fost bune.  Am început meciul cu 6 juniori, doi dintre ei, Doboș și Chiș, chiar din pepiniera noastră, în timp ce Socodorul a cam avut echipa stas la dispoziție. Ocazii au fost de-o parte și de cealaltă, poate ar mai fi trebuit să primim un penalty și în repriza a doua, dar, una peste alta, am meritat victoria la cum am luptat. Etapa viitoare, ne-ar conveni un egal între Socodor și Mailat, pentru a rămâne pe locul 10”, a precizat Călin Dehelean, antrenorul „roș-albaștrilor” de lângă Arad.

Formații:

Glogovăț: P. Vîrtaci – Neag, Mariș, Avram – Danciu (61 Ad. Ciornei), Doboș, R. Ardelean, An. Gornic, B. Chiș – Negrea, Magdi.

Socodor: Virzob – Licker, Pîslariu, Gherheș, Bragea – Deloreanu,  Sulea, Flueraș (68 D. Cristea), D. Ardelean (82 Prescură) – Bibarț, S. Mako.

Arbitri: Sorin Saladea – Zoltan Nagy, Adrian Vasile.

Observatori AJF: Traian Enoiu, Eugen Roșu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button