UTA Arad

Voluntari de la: „Dădeau apa la Arad cu mătura” la câștigarea Cupei, UTA a învățat ceva?





Cele două finale de Cupă disputate ieri pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploiești, s-au decis la loteria penalty-urilor și încă la același scor 4-6. Dacă la juniori, UTA le-a cedat trofeul celor de la Viitorul, în întrecerea echipei mari a triumfat FC Voluntari, exact adversarul „roș-albilor” la ultimul baraj de menținere/promovare în Liga 1. Cu ocazia returului de la „Motorul”, arădenii chiar s-au făcut de râs cu gazonul de pe care jucători, antrenori, arbitri și jurnaliști foloseau cârpe, bureți, mături și…uși de dulap pentru a îndepărta apa acumulată după o ploaie torențială.

La finalul partidei de aseară, Claudiu Niculescu, antrenorul ilfovenilor, chiar a pomenit de episodul din urmă cu aproape 12 luni. „Am scos echipa din subsolul clasamentului și am reușit această mare performanță. La pauză, le-am zis jucătorilor să aibă încredere în ei, erau cu capetele plecate, dar apoi și-au revenit. Le-am zis să-și aducă aminte unde erau acum un an. Dădeau apa la Arad cu mătura la baraj. Iar acum au șansa de a câștiga un trofeu, poate fi unica în cariera unui jucător”, a menționat fostul atacant al naționalei, care a preluat Voluntariul în urmă cu o lună de zile.

Într-adevăr, saltul trupei ilfovene a fost evident, în timp ce „Bătrâna Doamnă” a cam staționat din punct de vedere fotbalistic și chiar regresat ca și bază sportivă. De abia după ce mocirla din Aradul Nou, de la meciurile cu Călărași, Clinceni și mai ales derby-ul cu Poli, a mai pătat imaginea orașului, echipa a fost „exilată” la Șiria pentru a face lucrărilor de reamenajare pe „Motorul”. Acestea au demarat timid de vreo 5-6 săptămâni, fără a avea o predicție a datei la care ele se vor finaliza. În fine, Strătilă și colegii săi au ajuns din nou la baraj, unde pornesc cu șansa a doua indiferent de adversarul pe care urmează să-l întâlnească.

Un comentariu

  1. INTREBARE : De ce pornim cu sansa a doua? Eu spun ca o mobilizare exemplara ca la meciul cu cimisorenii ne ducem linistiti in liga 1 ! Dar raman intrebarile : 1. Unde jucam ca stadion inca nu avem 2. Suntem capabili sa intarim lotul cu ceva jucatori cu experienta? Am vazut finala cupei si am ramas uimit cum jucatori de peste 30 de ani au luptat 120 de minute.Asadar daca se va vrea cu adevarat UTA VA PROMOVA ! Si stimati cronicari mai postati niste fotografii cu stadiul lucrarilor si la MOtorul si UTA !

    0
    0
  2. HAI BA BAIETI CU PROMOVAREA SI VOI , CE NAIBA !!!! Mi-a placut de jucatorii U 19 din finala cu Viitorul, o echipa de copii care am ramas placut impresionat ,la cat de frumos se legau pasele intre ei si presingul facut la mijlocul terenului !!! BRAVO LOR , BRAVO ANTRENORULUI P A C U R A R , CARE A CRESCUT O ECHIPA FRUMOASA SI PT: MUNCA DEPUSA LA CLUB CU ACESTI COPII !!! BRAVO; BRAVO; BRAVO INCA ODATA DOMNULE P A C U R A R !!! MA INTREB !!!! DE CE NU SE POATE ASA SI LA ECHIPA MARE !!!! DACA JUCAU ASA TOATE MECIURILE; CUM AU FACUT-O ACESTI COPII; UTA: ACUMA ERA IN LIGA!; FARA PROBLEME SI NU MAI STATEA ACUMA SA SE CHINUIE LA BARAJ !!!!

    0
    0
  3. Vorba celui nascut la Agrisul mare acu-s 80 de ani : nu va creati iluzii sa nu aveti deziluzii! A-ti vazut aseara cum joaca elevii lui Ionut Popa? Sau cum paseaza cei de la pandurii!? E diferenta foarte mare…o victorie in dubla mansa e foarte grea, daca era un meci era poate altceva, marcam un gol si apoi ne aparam ca eroii, asa insa e imposibil, e vorba de valoare aici! E ca si cum nationala romaniei ar bate germania!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button