UTA Arad

„Bătrâna Doamnă” își află duminică seara adversarul de la baraj! Toate „pretendentele” joacă afară, Poli – avantantajă la egalitate de puncte





Utiștii sunt direct interesați de ultima etapă a play-outului Ligii 1 la fotbal, când se va decide totul. Adică, vom afla cea de-a doua echipă retrogradată direct după ASA Târgu Mureș, dar mai ales formația de care arădenii trebuie să treacă în dublă manșă pentru a-și îndeplini obiectivul stagional.

Liga Profesionistă de Fotbal a programat cele trei meciuri decisive duminică seara, de la aceeași oră (21), după cum urmează:

FC Voluntari – Concordia Chiajna

Gaz Metan Mediaş – ACS Poli Timişoara

FC Botoşani – Pandurii Târgu Jiu

Clasamentul înaintea rundei se prezintă astfel:

Tot ce vă putem spune este că, la egalitate de puncte (cu una dintre combatante sau cu ambele), ACS Poli e avantajată de faptul că nu a beneficiat de rotunjire la intrarea în play-out. Apoi, conform rezultatelor directe din faza a doua a competiției, Pandurii ajunge la baraj, iar Concordia Chiajna retrogradează direct. Un lucru este cert, cele trei formații ce vor lupta pentru supraviețuire ar trebui să fie mult mai motivate decât gazdele întâlnirilor, acestea nemaivând – practic – niciun obiectiv pe acest final de sezon.









Un comentariu

  1. Parerea mea e ca cel mai bine ar fi cu Pandurii.Si sper ca nu o sa il vedem pe Vilceanu titular la baraj oricum e deja istorie la UTA fiind imprumutat la Astra.

    0
    0
  2. La anul tot in b o sa fim..nici o sansa, dar oricum nu se vrea promovare! Ca dovada s-a renuntat la cei mai buni jucatori de anul trecut Rus, Hlistei, Man, si mai nou la Andor care a fost cel mai bun pe finalul turului! Nici nu s-a incheiat campionatul si l-au scos necopt pe Petre pe taraba! Va dati seama cat suflet va pune el la baraj stiind ca el oricum va juca in prima liga

    0
    0
  3. Si ei ii vad pe Pandurii cei mai slabi si iesiti din forma. Poli si Chiajna au jucatori cu experienta si nu prea avem sanse.

    0
    0
  4. Nu !!!! In niciun caz cu Timisoara sa picam la baraj, pt. ca nu am avea nicio sansa , la ce lot valoros au ei pe langa al nostru !!! Si Pandurii, si Chiajna sunt grele, dar Timisoara este cea mai periculoasa !!! De ce !!! Pt. ca noi la ora actuala nu avem valori in echipa si nu vad cum v-om promova noi anul acesta , numai printr-o minune Dumnezeasca, numai asa , oricat de pozitiv as fi eu !!!

    0
    0
  5. Anul viitor,nici atâta sansa de promovare nu o sa avem,deoarece s-ar putea sa vedem trei echipe din Timisoara in b. Probabil una din cele trei va castiga seria, plus ca mai vine si Tg Mureș. Eu cel putin văd deja o alianță impotriva Utei, dar sa vedem,timișorenii ce echipa vor sustine?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button