Arhivă articole

Daniela Dodean, debut cu două victorii clare la Mondiale!


Daniela Dodean-Monteiro şi Eliza Samara au debutat cu victorie în cadrul Campionatelor Mondiale de tenis de masă de la Dusseldorf (Germania).

Aseară, cele două românce au câştigat primul meci al probei de dublu, 4-1 la seturi (5, 15, -10, 5, 4) în faţa tandemului indian Mukherjee – Patkar. În 16-mi de finală, fetele noastre vor avea un meci mult mai greu, împotriva nord coreencelor Ri Hyon Sim şi Ri Mi Gyong, învingătoare în primul meci cu 4-0 în faţa rusoaicelor Mikhailova şi Vorobeva. Debutul cu dreptul în proba de dublu, alături de Eliza Samara, a fost dublat astăzi cu o victorie şi în primul meci de la simplu. Daniela Dodean-Monteiro a dispus în primul tur, cu 4-1 la seturi, de americanca de origine asiatică Crystal Wang. Jocul a fost la discreţia arădencei de la CSM, care a avut probleme doar în setul doi, pierdut la 10. În rest, Dodean şi-a dominat clar adversara, câştigând lejer disputa.

Dana are treabă şi diseară, când urmează să joace două meciuri importante: de la ora 19 (ora României), joacă cu Samara în 16-mi de finală, la dublu, împotriva celor două nord coreence, iar de la ora 21:30 (ora României), are un nou meci la simplu, împotriva Adrianei Diaz din Puerto Rico, câştigătoare cu 4-0 în primul tur, în faţa portughezei Oliveira. Altfel, Eliza Samara, Adina Diaconu şi Bernadette Szocs şi-au câştigat şi ele, astăzi, primele meciuri de simplu, avansând în faza următoare. Doar Irina Ciobanu a pierdut, astfel că patru din cele cinci “tricolore” vor evolua şi în turul 2.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.