24/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Polgar, variantă pentru baraj în lipsa lui Manea? „Sunt la dispoziția antrenorului și echipei. Anul acesta suntem mai pregătiți să trecem de o echipă de Liga 1”

Cu Filaret, Manea și Gligor în tribună, Laurențiu Roșu a fost nevoit să regândească defensiva utistă în ultimul meci al campionatului, 2-2-ul cu Chindia Târgoviște. Adili a fost trecut în centru lângă juniorul Copaci, așa că pe dreapta a apărut pentru prima oară în acest an, într-un meci oficial, Norbert Polgar.

Chiar dacă a mai avut și scăpări în joc, arădeanul s-a descurcat în general bine, venind deseori cu centrări utilizabile pentru colegii săi. „E puțin greu să reintri chiar pe final de sezon, după o absență lungă, de o jumătate de an. Am pierdut două luni de pregătire în iarnă, nu am avut voie să fac nimic, așa că acum sunt undeva la 70-80% din potențialul meu fizic. S-a văzut și astăzi, în ultimele zece minute nu prea am mai putut. Mi-a fost și mie dor să joc, am încercat să dau totul din mine. Îmi pare rău că nu am câștigat astăzi, sperăm că la baraj o să facem mai multe”, a spus fotbalistul de 27 de ani.

Teoretic, dacă Alex Manea nu se va pune pe picioare până la prima manșă a barajului de promovare, Laurențiu Roșu ar putea apela la Polgar pe postul de fundaș dreapta. „E un jucător care creează superioritate în atac, centrează foarte bine, dar – totuși – mai are unele probleme pe faza defensivă pentru că nu are condiția fizică pe care ne-o dorim. Chiar dacă s-a antrenat cu noi în ultimele săptămâni, nu e la fel cu a și evolua în competiție. Polgar este un jucător pe care ne putem baza, asta e sigur”, a punctat antrenorul „roș-albilor” la finalul disputei cu Chindia.

Duipă un sezon ca titular, Norbert Polgar a ratat prezența la barajele cu Călărași și Voluntari, tot din pricina unei accidentări. În această vară, ar putea contribui la îndeplinirea obiectivului și chiar privește cu optimism cele două partide decisive.  „Anul trecut a fost mai greu, au fost două baraje. Acum, zic eu, suntem mai pregătiți fizic și tactic, din toate punctele de vedere. Depinde și cu cine vom juca, personal nu am nicio preferință. Dacă se va apela la mine, o să încerc să joc ce-mi cere antrenorul, oriunde e nevoie. Mă pun la dispoziția lui și a echipei și o să încerc să îmi fac treaba cât mai bine”, a adăugat utistul.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0
%d blogeri au apreciat: