UTA Arad

UTA a încasat 820 de euro pe meci de la Digi, care acum vrea să transmită pe ochi frumoși (și) barajul. Clubul arădean a reacționat!





Ieri, vă relatam faptul că UTA atenționa Federația Română de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal că nu și-a cedat, contractual, dreptul de televizare a meciului de acasă, de la barajul menținere/promovare în Liga 1, cu ACS Poli Timișoara. Asta se întâmpla pe 1 iunie și imediat pe site-ul digisport.ro, ce aparține televiziunii ce produce meciurile din ligile 1 și 2 a apărut o știre răuvoitoare la adresa „Bătrânei Doamne” ce o puteți citi în întegralitate AICI. Gruparea arădeană s-a autosesizat și a emis următorul comunicat de presă:

”Sperăm cu încredere că articolul defăimător la adresa clubului UTA Arad, creat și publicat în data de 1 iunie 2017, fără nici o bază reală de Digisport, nu este un răspuns sau presiune la faptul că am anunțat atât F.R.F. cât și  L.P.F.  că nu suntem de acord cu televizarea meciului de baraj de pe teren propriu la care suntem organizatori, în cazul în care nu ni se face o propunere financiară, având în vedere că pentru această fază a campionatului clubul nostru nu are nici un angajament încheiat privind drepturile de televizare. UTA a fost neîndreptățită și privind modul în care a fost distribuită suma încasată cu titlul de drepturi TV de către F.R.F. pentru anul competițional 2016-2017. Clubul nostru a avut 28 de meciuri televizate în acest sezon, pentru care a încasat suma modică de 23.000 de euro, sumă primită și de cluburile cu 5 meciuri televizate.

Obiectivul declarat al clubului nostru pentru sezonul 2016-2017 este promovarea în liga I-a națională, obiectiv pentru realizarea căruia s-au făcut eforturi, s-au creat condiții. Nu uitați, indiferent de presiuni, împrejurări și alte intervenții, NOI NU DĂM NICIODATĂ ÎNAPOI ! – UTA ARAD”

La un simplul calcul sesizăm că UTA a încasat, practic, 820 de euro de fiecare meci transmis în direct din august 2016, pânâ în iunie 2017, sumă din care mai trebuia plătit și TVA-ul. Prin comparație, adversara de la baraj, ce are stipulat în contract faptul că e obligată să asigure condițiile de televizare a partidei de la Timișoara, cu UTA, a luat aproximativ 30 de mii de euro pe meci transmis în sezonul ce stă să se încheie. Așadar, televiziunile, girate de FRF și LPF, se gândesc că arădenii mai pot înghiți în sec și la barajul cu Poli, dacă au făcut-o practic un sezon intreg. Sau dacă au de obiectat, îi demonstrăm că presa se poate face și cu…surse din apropierea clubului, despre care nimeni nu știe absolut nimic.

Un comentariu

  1. ”Recent, UTA s-a despărțit fără prea multe explicații de poate cel mai bun jucător, este vorba de mijlocașul Cristian Andor, unul dintre puținii oameni din lot capabili să facă diferența pe faza ofensivă.”

    Aici chiar nu văd unde-i știrea răuvoitoare, atâta timp cât Andor chiar a fost unul dintre cei mai buni jucători de la noi iar explicațiile pentru despărțirea de jucător n-au venit nici azi. In rest, conducerea are dreptate, trăim in capitalism, vor să televizeze meciul, să plătească.

    0
    0
  2. Dan- ha sa nu fim rai. Stim ca multe in articolul de la Digi sunt adevarate dar ele nu depind de club cum ar fi stadionul si condittile de infratructura de liga1. Ce ramane este ca UTA are dreptate. Am fost televizati aproape etapa de atapa pentru bani de o masa per echipa de meci. De vina nu e doar Digi ci FRF si mai ales LPF si conducatorii fiecarui club pentru ca nu vor sau nu propun sa fie si Liga2 sub LPF si drepturile de televiziune sa se vanda la pachet. Titi gandesc doar pe termen scur si doar pentru ei.

    Sper ca fara minim 20 de mii de euro sa nu-i lase sa televizeze.

    0
    0
    1. Dar nu sunt rău…am spus doar că au dreptate la faza cu Andor. Cred că nimeni n-a ințeles decizia aia, este o intrebare la care suporterii meritau un răspuns.

      0
      0
      1. subiectul Andor e un caz inchis despartirea sa facut civilizat la ce sa intamplat cel mai ok e o strangere de mana si fiecare isi vede de drum. Forza UTA sa batem pe timisoara

        0
        0
    1. Pretul trebuie sa fie corect pt televizarea partidei , dar in caz ca nu se ajunge la o intelegere ce vom face cu spectatorii care ( mai ales in eventualitatea unui rezultat favorabil sau strans la Timisoara ) vor lua cu asalt micuta arena siriana ? Undeva vor intra cei pe putin 5.000 daca tribuna e maxim 1.500 ? – iar dealul Siriei e departe din pacate : ) –

      0
      0
  3. pierdem 2-1 la timisoara si batem 1-0 la siria gol stratila min 54 forza uta ,digi ii o televiziune de rahat profita de haosul din liga 2 bravo celor de la juventus ca nu a aceptat conditile puse de digi eu unul daca as fi patron nu mas lasa la ei

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button