Alte sporturi

32 de tenismeni se bat pentru 15 mii de euro la Activ Club Trophy!





După dispariția BRD Năstase-Ţiriac Trophy, Aradul a rămas în circuitul tenisului de câmp masculin prin turneul Activ Club Trophy. Competiția de pe zgura bazei sportive Activ din Subcetate e dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari. Principalul organizator, Dan Groza, a fost succint: Condițiile existente aici sunt propice unui turneu de calitate, tabloul se anunță unul omogen, cu meciuri tari. Competiția este finanțată sută la sută de mediul privat, fără implicarea autorităților locale”, a precizat omul de afaceri arădean, director tunernului ce debutează luni, 12 iunie și se încheie 6 zile mai târziu, pe 18 iunie.

Cuprinsă în calendarul ITF, Activ Club Trophy (ajunsă la a doua ediție) este a treia întrecere din Circuitul Internațional al României 2017, după turneele de la București și Bacău. Favoritul numărul unu este bulgarul Aleksandar Lazov (locul 352 ATP), urmat fiind de: Musialek (421 ATP – Franța), Kopriva (449 – Cehia), Simon (513 – Germania), Sakamoto (549 – Brazilia), Luncanu (577 – campionul de anul trecut), Frunză (580) și Fuentes (590 – Chile).

Aradul are patru competitori, cu Darius Neică, Alin Dicu și Dacian Simion jucând în calificări sâmbătă și duminică, în timp ce Dragoș Torge a primit un wild-card pe tabloul principal de 32 de jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button