UTA Arad

Utiștii nu cred în „lacrimile” poliștilor cu privire la programul încărcat: „Cel mai folosit fotbalist al lor, Cânu, a jucat cât Gligor”





Fiindcă a dus lupta pe trei fronturi, campionat (regulat + play-out), Cupa Ligii și Cupa României, ACS Poli Timișoara a ajuns la 50 de meciuri stagionale, iar Ionuț Popa s-a plâns în mai multe rânduri de suprasolicitarea elevilor săi.

A făcut-o și înaintea barajului cu UTA, dar Laurențiu Roșu îl contrazice puțin. „Nu e chiar așa, căci, din diferite motive, Poli nu a aliniat tot timpul aceiași jucători. Spre exemplu, Cânu, care conform unui site specializat în statistici pe care l-am studiat, a evoluat în cele mai multe partide, 35, are aproximativ același număr de minute jucate cu Alin Gligor. Straton și Croitoru îi urmează în acest clasament și nu sunt cu nimic mai prejos decât alți jucători ai noștri, precum Miron, Curtuiuș sau Petre.  Deci teoria conform căreia UTA ar fi mai proaspătă din punct de vedere fizic nu prea stă în picioare, e mai degrabă o tactică a celor de la Poli menită – poate – să ne adoarmă vigilența”, a precizat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Pe de altă parte, Roșu recunoaște că Ionuț Popa are un avantaj deloc de neglijat. „Pe lângă faptul că are destulă experiență și rezultate bune în Liga 1, în special la Iași, are avantajul că e și din Arad. Cunoaște mulți dintre jucătorii noștri, cu unii a și lucrat (n.a. Manea, Polgar, Chindriș și Copil) și bănuiesc că a văzut multe din meciurile noastre. În principiu, știe ce se întâmplă la club și la echipă, are destule cunoștințe și prieteni care-l pot ține la curent”, mai consideră fostul stelist.

Un comentariu

  1. Ca parca il si credea cineva pe nea Popica ca spune adevarul…asa e el de cand e lumea , hatru si pus pe enervat adversarii…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button