UTA Arad

Manea rămâne incert până în ziua primei manșe cu ACS Poli, 21 de utiști au schimbat locul de cantonament





Terenul „ICRTI” a găzduit, în această dimineață, ultimul antrenament al utiștilor înainte de prima manșă a barajului de promovare, cu ACS Poli Timișoara. Toți cei 21 de jucători aflați sub comanda lui Laurențiu Roșu, Cristi Todea, Dan Țapoș și „Nacho” Martinez s-au pregătit normal, însă nefiind o ședință de pregătire prea solicitantă e greu de spus ce va decide stafful medical și cel tehnic al UTA-ei cu privire la Alex Manea. La partida de tristă amintire cu Baloteștiul, fundașul central suferise rupturi fibrilare pe ligamentul colateral extern al genunchiului stâng, iar de atunci fizioterapeutul Zsolt Nagy i-a făcut un program strict de recuperare. Utistul a făcut inclusiv infiltrații cu plasmă, evoluția sa a fost bună, doar că nu e recuperat complet. Probabil, doar mâine, se va lua decizia finală în ceea ce privește includerea lui Manea în lotul de 18 cu teamul lui Ionuț Popa.

Așa cum vă spuneam, Roșu ar avea de unde alege, căci de joi ține în priză nu mai puțin de 21 de jucători și anume: Miron, Barna – Polgar, Adili, Manea, Gligor, Burlă, Copaci, Strătilă, Chindriș, Tănase, Copil, Jorza, Muntean, Vîlceanu, Vlad, Covaci, Stahl, Curtuiuș, Piccioni și Petre. Până azi, aceștia au fost cazați la Hotel Coandi, dar au fost nevoiți să se mute la Intercontinental. În afara antrenamentelor, ședințelor de vizionare video și odihnei, stafful a încercat să le facă și un program recreativ. De exemplu, ieri după-amiază, „roș-albii” s-au destins la Cinema City, de la Atrium Mall, cu comedia Baywatch, Dwayne Johnson, alias „The Rock”, în rolul principal.

Delegația arădeană pleacă mâine după-amiază spre Timișoara, iar la revenirea acasă, după turul barajului de promovare în Liga 1, rămâne cantonată până joi, odată cu manșa secundă cu „alb-violeții”, la Hotel Intercontinental.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button