UTA Arad

Încă 200 de bilete disponibile pentru returul barajului cu Poli, timișorenii vor primi sub 100! Vor intra camerele TV pe „Otto Greffner”?





Peste două zile, în Arad s-ar putea declanșa fiesta revenirii brandului numărului al orașului acolo unde îi este, de fapt, locul. Înfrângerea la limită, cu gol marcat pe Bega, țin speranțele aprinse în rândul utiștilor, care sunt așteptați să umple până la refuz arena „Otto Greffner” din Șiria. Organizatorii returului barajului de menținere/promovare cu ACS Poli susțin că ar mai fi de comercializat aproximativ 200 de bilete, la prețul de 20 de lei bucata, la sediul clubului UTA, Calea Victoriei Nr. 20, între orele 10 și 16, dar și la Old Lady’s Pub, pe strada Poetului, nr. 3, între orele 10 și 23. „Dacă mai rămân, tichete se vor mai vinde și joi, cu începere de la ora 14, la Șiria”, a punctat Codru Grădinariu.

Tot directorul general al grupării arădene ne-a mai mărturisit că susținătorilor lui ACS Poli le vor reveni, conform regulamentului, undeva la 85-90 de bilete. „Așteptăm ca un reprezentant al clubului timișorean să ajungă la noi pentru a le ceda cota parte de bilete. Ne-am fi dorit să fie mai multe, dar asta e situația”, a mai explicat Grădinariu.

În fine, și cu aproape 48 de ore înainte de primul fluier al partidei ce va decide ultima echipă ce va lua startul în ediția viitoare a Ligii 1, nu se știe exact dacă aceasta va fi televizată. „Nu am primit nicio ofertă pentru cedarea drepturilor TV la meciul de baraj de acasă, iar poziția noastră este aceeași. Nu avem motive să deschidem ușa televiziunilor, iar acestea nu cred că ar putea veni neinvitate. Dar, repet, rămânem deschiși la propuneri pentru a rezolva această chestiune cât se poate de simplă și logică, din punctul nostru de vedere”, a mai spus directorul general al UTA-ei.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Se pastreaza locurile pentru cei cu abonamente sau o sa trebuie sa mergem sa ne luptam pt un loc cu 2 ore inainte? Serios intreb, poate intrebați la club.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button