UTA Arad

„Îngheț” în relația televiziuni – FRF(LPF) – UTA: Manșa secundă a barajului dintre arădeni și timișoreni nu se va vedea pe micile ecrane!





După ce au transmis toate meciuile din Liga 1 în sezonul 2016-2017, televiziunile (Digi Sport, Dolce Sport și Look TV) vor rata ultima partidă a sezonului. Clubul UTA a înștiințat din timp FRF și LPF că nu și-a cedat drepturile TV pentru returul barajului cu Poli niciunei televiziuni, dar nimeni nu a luat în serios avertismentul. Astfel, s-a ajuns în situația în care Digi Sport a scos din grila de programe partida UTA – Poli, de joi, de la ora 17,30 și, din câte se pare, nici Dolce Sport sau Look TV nu au nicio intenție să dea alți bani pe meciul. Televiziunile în cauză cumpăraseră drepturile de transmisiei pe următorii trei ani de la Liga Profesionistă de Fotbal, care, la rândul ei, a împărțit întregral banii, neluând în calcul faptul că echipa de Liga a 2-a, prezentă la baraj, trebuie și ea plătită.

În fine, clubul arădean face eforturi să transmită în regim intern partida, amplasând un ecran mare în centrul orașului Arad, cel mai probabil în Piața Avram Iancu. Până una alta, veștile pentru spectatorii meciului de joi, de la Șiria sunt bune, în sensul în care „oficialii” arădeni vor închiria tribune mobile din Ungaria. Acestea vor fi amplasate pe latura cu bannerele, vis-a-vis de tribuna de pe „Otto Greffner”, în așa fel încât toți spectatorii să aibă loc pe scaune.









Un comentariu

  1. Un gest normal si indreptatit al clubului Uta dar care, dupa parerea mea, nu apare in cel mai potrivit moment. Avand in vedere capacitatea redusa a arenei Siria (cu tot cu tribunele aditionale aduse din Ungaria), o multime de suporteri se vor afla in imposibilitatea vizionarii meciului. Sigur, pentru suporterii din Arad se pare ca exista varianta proiectarii, insa cei imprastiati in tara si Europa vor trebui sa se multumeasca cu livetextul. Si, mai apoi, sunt sigur ca vor aparea, inainte si (eventual) dupa meci, voci care vor face legatura intre refuzarea televizarii si un posibil meci trucat, alimentati fiind si de cei care au sustinut sus si tare faptul ca echipa si orasul nostru nu isi doresc cu adevarat o promovare. Haide UTA!

    0
    0
  2. Foarte bine, char daca sunt direct afectat ca nu se trasmite nu concep sa fie clubul UTA luat de fraier de LPF si FRF. Respect conducerii ca nu-i lasa si ca face eforturi sa intre mai multi spectatori la meci si sa-l trasmita in regim propriu.

    0
    0
  3. Tinand cont de faptul ca netelevizandu-se, mii de suporteri ai UTA-ei nu vor vedea meciul, cred ca problema banilor trebuia trecuta acum in plan secund…sau se stia ca UTA va pierde si scopul principal l-au reprezentat banii…

    0
    0
    1. Ce sa iti zic! Cu ce contribui tu si altii ca tine pentru UTA, altceva decat critica malitioasa pe sportarad?

      Cand si cum sa pui problema banilor daca nu acum? Ai impresia ca banii sunt pe garduri la UTA?

      Cu ce este de vina UTA ca in relatia Digi-LPF comunicarea nu functioneaza? Cu ce este de vina UTA pentru ca porcii aia de la LPF nu au luat in calcul televizarea barajului? Cu ce este de vina UTA pentru ca Digi vor sa profite inca o data de noi pentru a da meciul gratis?

      Ce mare afacere crezi ca am facut prin faptul ca ne-a televizat Digi in campionatul asta? 800€/meci televizat in conditiile in care ne-au dat programul peste cap si ne-au privat de public programand meciul la ore imposibile.

      Cei ce aveti pretentiile astea sunteti doar niste egoisti care pun doar confortul propriu in fata si nicidecum interesul clubului. Sa va fie rusine!

      0
      0
      1. eu cred ca si daca il dadea gratis, clubul avea de castigat … este singurul meci de fotbal care se mai poate vedea la televizor in aceste zile si era o buna ocazie pentru club sa-si intareasca pozitia de club de traditie, care are mii de suporteri si zecid e mii de fani in tara si strainatate … asa, de pierdut vor avea suporterii care nu pot sa ajunga la stadion … la cei 1 milion de euro pe care ii priemste clubul din banii aradenilor, pentru cateva mii de euro drepturi tv sa ii vaduvesti pe toti de posibilitatea de a vedea un asa meci important pentru noi toti?
        eu in locul celor din conducere, astazi l-as oferi gratuit la o televiziune generalista cu acoperire nationala …

        0
        0
        1. Gandesti superficial si egoist si nu ma mira faptul de ce nu ai reusit ca si conducator.

          Cu sau fara televizarea asta, UTA este oricum o echipa de traditie. Utistii de rezultat sa isi dovedeasca atasamentul cumpandu-si abonamente in campionat nu cersind sa vada la TV meciurile moca.

          0
          0
          1. de unde stii tu ca nu am reusit ce mi-am propus ca si conducator?
            daca tu zici ca e bine sa vada meciul doar cei 2000 de spectatori, e parerea ta … ce te faci cu cei care nu pot sa mearga, cu cei care sunt plecati in strainatate, cu simpatizantii din tara … tu esti egoist cand vrei sa vezi doar tu meciul iar celelalte zecid e mii de utisti sa afle scorul de pe internet sau de la radio …

            0
            0
        2. lucian decord insa dupa articolul ala denigrator de pe digi cred ca si noi putem fi suparati. Ca parere meciul va fi trasmis insa se joaca tare iar adevarul e ca si cei de la Digi is niste mari marlani cred ca li se cuvine totul, pentru ei conteaza doar interesul lor de restul nu ii intereseaza.

          0
          0
          1. pai sa nu le dea la televiziunile aste doua de sport … la oricare alta dar sa fie una care se vede pe cablu, oricare e dispusa sa cheltuie ceva bani ca sa transmita, pentru ca sunt costuri … nu merita aradenii si utistii atat lucru?

            0
            0
          2. O idee buna. De ce nu s-ar putea transmite la TVR1, Pro TV, etc,….eu spre exemplu sunt in tara si nu imi pot lua liber de la lucru. In aceste conditii, m-as bucura enorm sa pot vedea meciul la TV.

            0
            0
          3. din pacate nu poate trasmite alti stii foarte bine cauza. Daca nu joaca FCSB pe Pro nu ii intereseaza, Antena nu mai baga sport iar televiziunile nationale sa fim seriosi. Mai e si contractul LPF si Digi,dolce care daca va trasmite alti meciul pot da in judecata liga si iese scandal. Meciul e organizat sub egida LPF care are contract semnat cu aceste televiziuni pentru baraj. FRF si LPF aceiasi mancatorii de …..

            0
            0
          4. nu cred ca e asa … lpf are contract doar pentru meciurile din campionatul ligii întîi …
            drepturile tv pentru baraj apartin echipelor gazda, nu s-au cedat nici lpf și nici frf, cum bine a scris UTA în comunicat … deci … poate sa vina si Etno Tv, care e problema? ce proces sa fie? pacat ca nu mai e West Tv ca era problema rezolvata …

            0
            0
  4. lasa televiziunile ca un an ei ne_au facut program cum sa jucam la ce ore si ne _au dat bani de seminte vor sa transmita meciul certi bani de le ei ca au macar 100 de mii sa se invete minte

    0
    0
    1. de acord, dar este vorba de cele 2 canale de sport pe cablu … digi si dolce … mai sunt destule alte televiziuni cu care nu avem nimic de impartit

      0
      0
  5. Daca se va transmite in piata Avram Iancu sau la Primarie inseamna ca s-a gasit o solutie atat de televizare cat si de transmitere via internet. Cred ca se poate gasi si o solutie de accesare a acestei transmisii; eventual cu logare contra cost. Exista chiar UTA-TV (nu stiu daca aceasta televiziune mai exista). Cu aceasta solutie se poate rezolva atat problema vizionarii meciului cat si macar o mica parte financiara.

    0
    0
  6. Pai oameni buni nu ati auzit ce vrea conducerea !!! Da 15 mii eu pentru televizare online cu un car profesionist are bani uta – atletico !!! Bani de la primarie bineinteles care acum la sfarsit trebuie cumva cheltuiti cu acte in regula !!De ce sa dam la tv sa vada si cei de la tara de la Macea , sanmartin ,Iratosu , Fenlac etc batrini care nu au si nici nu stiu ce inseamna online sau facebook dar stiu ce inseamna UTA adevarata nu atletico bd !!!!! Rusine asa zisa conducere atletico –uta !!! Conform galeriei ,,,,,Pentru noi doar banii conteaza ,,,,,!!! Puteti sa ma injurati dar este o mare rusine ce au facut marii conducatori !!!Am fost in comuna mea natala si oamenii au intrebat pe ce post se da returul ???? Ce trebuia sa zic pe Meszar TV ,,, Falca TV,,,, Gradinariu TV ????? La ce meci va fiii cred ca este bine asa cu 2000 de privitori la rusinea ce va fii !!! Sper sa nu am dreptate !!! Amin !!!

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button