UTA Arad

Strătilă: „La Șiria, ne vom motiva și o să fie groasă. Pronosticul pentru retur este 2-0”





Cel mai bine cotat fotbalist al UTA-ei în debutul stagiunii nu a făcut un campionat strălucit, dar ar putea fi decisiv la momentul potrivit. Sorin Strătilă a înscris un gol extrem de important în prima manșă a barajului de promovare cu ACS Poli și e extrem de optimist pentru revanșa de joi seară.

Sigur, declarațiile date la cald, pentru Digi Sport, de experimentatul mijlocaș dreapta, vin și pe fondul așa-ziselor conflicte între cele două tabere pe culoarul ce duce la vestiarele arenei „Dan Păltinișanu”. „Am avut și noroc, dar ăsta e fotbalul. La Șiria va fi vai de mama lor. Ne vom motiva și o să fie groasă. Ei spun că ne dau patru-cinci, dar să nu uităm că la Șiria noi avem nevoie de doar un singur gol, nu patru ca la barajul de anul trecut. Nu sunt de speriat, mulți sunt bătrâni, cu experiență e adevărat, dar noi am intrat timorați. Arbitrajul a fost bun, zic eu. Pronosticul meu pentru retur este 2-0”, a afirmat „SS-ul” la finalul confruntării de pe Bega, terminată cu succesul la limită al timișorenilor, cu scorul de 2-1.

Fiind pus la curent cu declarațiile lui Strătilă, Ionuț Popa a spus următoarele: „O să fim vai de mama noastră, o să facem pe noi și gata. Chiar vreau să mă țin de cuvânt, să dăm patru la Șiria. UTA nu m-a surprins cu nimic azi, atât au putut. Numai că fotbalul a dovedit încă o dată că este așa cum este el…este curvit. În loc să conducem la pauză cu patru-cinci goluri când ei nici nu au ajuns la poarta noastră, am luat un gol dintr-un fault nevăzut numai de Găman”.

Barajul dintre ACS Poli și UTA se reia, joi, 15 iunie, pe arena „Otto Greffner” din Șiria, de la scorul de 2-1 pentru timișoreni.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Stalh trebuie sa fie titular dacă tot l-ați îndepărtat pe Andor, care ar fi fost bun acum la ,,creație,,

    1
    0
    1. Sta bine rau din 7 zile 4 e….. dar Roșu are „personalitate” și îl lasă și a 5-zi:))))) așa jucător nu cred ca am văzut sa se prefacă in halul asta cred ca și musca dacă îl atinge in zbor e pe jos zbiară urla de durere doamne ce femeie:))) și arbitrii slabi chiar îl cred:))))

      0
      0
      1. Lore draga , esti ca musca la c….pe toate comentariile . Inteleg ca frustarea e mare la voi , dar inca putina rabdare sa aveti , nu ati ajuns la noi inca : )

        0
        0
        1. Geo tu ești prea …. sa fi bagat in seama. Am m-ai scris de atâtea ori ca nu am treaba nici dacă promovați voi nici dacă rămân ei…eu am spus doar ca ați avut bulan mare ca se vede diferența de valoare din avion atât.nu am înjurat nu nimic…și am zis de stratila ca are apucături de femeie se vaită e tot pe jos zici ca îl omoară cineva:)))) doamne ce scamator:))))

          0
          0
          1. Normal ca e o diferenta de valoare intre liga 1 si liga 2 de aceea in majoritatea ligilor normale ale Europei se joaca baraje intre echipe din acelasi esalon pt promovare,aici echipa din liga 2 este dezavantajata clar din toate punctele de vedere.Dar tot timpul se gasesc destepti sa comenteze cit de valorosi sunt aia din prima liga si cat de slabi astialalti din liga 2.Daca primea si UTA 1milion doua din drepturi de televizare am fi avut si noi jucatori mai buni,salarii mai mari samd.

            0
            0
  2. Bravo SORINELE !!!Ce Timisoara, UTA de mii de ori ,trebuie sa promoveze pt. ca este mult mai titrata decat timisenii !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Luatzi om cu om, constatam ca timisorenii au echipa mai tare, dar norocul poate fi de partea UTA-ei!…dupa care ar urma marile probleme…nu avem jucatori de liga I (exceptzie Stratile, care a imbartranit si el), nu avem stadion, nu avem bani sa aducem juceatori valorosi, ar urma infrangerile in serie, suporterii s-ar indeparta de echipa etc.etc. Sa traim si sa vedem.

    0
    0
  4. Cred ca, cei ce comentam p-aci, am vazut cu totii meciul. Umila mea parere e ca ma sunt vreo 90 de min. (Minim)si abia apoi,vom vedea! Io le-as transmite jucatorilor nostri, multa bafta si burta pe…fotbal.In locul comentariilor.Nu va fi usor dar, orice s-ar intampla, ramane cum am satbilit:
    HAIDE UTA! !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button