Arhivă articole

Hlistei a susținut UTA din galerie, iar din vară ar putea reveni în „alb-roșu”: „Sângele apă nu se face!”


Doi dintre fotbaliștii care au părăsit-o pe UTA vara trecută și au și evoluat în barajul de menținere/promovare în Liga 1, cu FC Voluntari, s-au transformat în susținători la Timișoara. Sorin Botiș și Cătălin Hlistei au strigat, cântat și și-au încurajat foștii colegi atât cât i-au ținut plămânii. Mai mult, unul dintre ei chiar ar putea reveni în „alb-roșu” în această vară, indiferent de ceea ce se întâmplă în returul barajului cu ACS Poli, de joi, de la Șiria.

Hlistei a jucat cu Pandurii Târgu Jiu în Liga 1 în stagiunea 2016-2017, dar odată cu retrogradarea în Liga 2-a, gorjenii sunt în mare pericol de a falimenta. În acest caz, sau dacă pur și simplu devine liber de contract după o reziliere amiabilă cu Pandurii, mijlocașul de 22 de ani redevine automat jucătorul celor de la Atletico Arad. Și, dacă nu vor exista oferte mai tentante, Cătălin Hlistei poate juca din nou pentru Campioana Provinciei.

Deocamdată, fotbalistul e în vacanță și va lua loc în peluza arădeană și mâine, la Șiria. „Sângele apă nu se face, chemarea galeriei a venit natural. Sper din tot sufletul să sărbătorim promovarea joi, dar va fi foarte, foarte greu. Au echipă mai experimentată și, degeaba se lamentează toți de la Timișoara, căci arbitrii mai degrabă îi ajută decât îi încurcă. A fost un fault de penalty la Adi Petre, iar golul lui Cânu a fost din offside. Joi, va fi, însă, un alt meci, un 1-0 sau o victorie la două goluri diferență nu e ceva imposibil de realizat, le țin pumnii băieților și-i voi încuraja de pe margine”, a spus fostul „decar” al „Bătrânei Doamne”, care, înainte de partida de luni seara, de pe „Dan Păltinișanu”, a mai făcut parte din galeria UTA-ei la ultimul meci din stagiunea 2014-2015, la sărbătoarea promovării din Liga 3-a, cu ocazia disputei de pe „Motorul”, cu FC Hunedoara.

0
0


0 thoughts on “Hlistei a susținut UTA din galerie, iar din vară ar putea reveni în „alb-roșu”: „Sângele apă nu se face!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.