UTA Arad

Ionuț Popa și-a ras mustața și…năravul?: „Felicit toți arădenii care au fost aproape de această echipă și, fără ironie, vă jur că țin cu UTA”



ACS Poli s-a salvat de la retrogradarea din Liga 1, după ce a pornit sezonul de la -14 puncte în clasament. Unul dintre artizani a fost antrenorul arădean, Ionuț Popa, care s-a prezentat la conferință după sărbătoarea din vestiar fără mustață. „Sunt eu, Popa, dacă nu mă recunoașteți. Acum 30 de ani am fost fără mustață și toată lumea era îndrăgostită de mine…Mi-am ras mustața, așa cum le-am promis jucătorilor și sunt un alt om în fața arădenilor, nu mai sunt inamic.  Eu țin mult la Arad și la galeria arădeană și vreau ca Aradul să fie în Liga 1. Azi, am ținut cu Poli, dar mereu țin cu UTA și Real Madrid”, și-a început tehnicianul „alb-violeților” discursul în fața presei, recunoscând – e adevărat, doar printr-o aluzie – că echipa pe care o antrenează ar fi riscat desființarea în cazul în care ar fi retrogradat azi.

Popa nu a vorbit prea mult efectiv despre meci și desfășurarea acestuia. „Am fost sigur că vom trece de ei încă din primul minut, chiar când au dat primul gol. Nu m-am ținut de cuvânt, cu patru goluri marcate de echipa mea, dar e diferență mare de valoare. Băieții au fost admirabili. Dar, țin să felicit UTA, are echipă bună și dacă aș alege câțiva jucători i-aș lua pe Strătilă, Curtuiuș, dar în primul rând pe Stahl. Să nu-l uit pe prietenul meu, Adili. Pe Petre nu, pentru că trebuie să văd înainte dacă știe să facă o compunere. Mă bucur pentru organizarea de aici, îl felicit pe Meszar, care a ținut echipa și care a dus greul. Îi felicit pe toți arădenii care au fost aproape de această echipă și, fără ironie, vă jur că țin cu UTA. Eu aș fi vrut ca Poli și UTA să fie în Liga 1, să fie dușmănie fotbalistică între galerii, cu stadion nou la Arad, cu spectacol. Când eram antrenor la Iași am dus o casetă cu meciul de 3-4 dintre Poli și UTA, iar jucătorii mă puneau mereu înainte de cantonamente să le arat acel meci. Am meciul și pe telefon și mă uit mereu la el”, a adăugat antrenorul ACS-ului.

Întrebat dacă va face ceva concret pentru a încerca să-i transfere pe cei patru utiști la Timișoara, Ionuț Popa a spus: „În primul rând, nu știu dacă nu voi fi dat afară de la Poli. Adică, îmi expiră contractul în această lună și nu știu dacă mai sunt dorit la Timișoara. Într-adevăr, acești jucătorii sunt în vizorul meu, voi vorbi cu cei de la UTA, poate facem schimburi între noi. Ne împrumutăm unii altora fotbaliști. Vreau ca de astăzi cele două echipe să fie prietene!”, a mai menționat Popa.

Și, dacă tot și-a clamat dragostea pentru echipa fanion a Aradului, tehnicianul a fost poftit să răspundă dacă ar accepta să o dea pe Poli din Liga 1, pentru UTA în Liga 2-a. „Este o întrebare grea, am contract până la finalul lunii cu Poli. Dacă mă vrea UTA, de ce să nu discut cu UTA? Și chiar să mă înțeleg cu ea…”

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button