Arhivă articole

Lui Petre i-a ieșit compunerea: „Domnul Popa poate a uitat că în urmă cu două luni dorea să mă transfere, pentru a-și lua niște comisioane”


Utiștii nu le-au închis gura poliștilor și lui Ionuț Popa decât în primul sfert de oră al manșei secunde a barajului de menținere/promovare în Liga 1. Era dorința expresă a lui Adrian Petre după meciul de luni seara, mai precis după tot tărăboiul făcut de antrenorul lui Poli în zona interviurilor pentru televiziuni.

În fine, golgheterul UTA-ei a contribuit decisiv la reușita lui Curtuiuș, ce a dat, pentru puține minute, iluzia unei minuni contra teamului de pe Bega. „Îmi pare rău că nu am reușit să-mi ajut și mai mult echipa, câteodată nu e de ajuns să dai totul din tine. Mai trebuie să iei în calcul și adversarul, iar dacă suntem realiști, recunoaștem că au un lot mult mai valoros, cu jucători mai experimentați și mai obișnuiți să joace partide cu o asemenez miză ridicată. Cu toate astea, am făcut tot posibilul să trecem de ei, însă, din păcate, avem limitele noastre”, e de părere Petre.

Acesta a dorit să clarifice episodul degajării terenului, înspre zona rezervată galeriei, de o fumigenă aruncată chiar de un suporter. „Nu am făcut-o cu intenție, îmi pare rău dacă s-a înțeles altceva. Doar am dorit să grăbesc reluarea meciului, căci trebuia să marcăm cât mai repede dacă ne mai doream să intrăm în cărți. Îmi cer scuze dacă s-a simțit cineva jignit, eu nu am nimic de împărțit cu nimeni. Respect pe cine mă respectă și respectă echipa din care fac și eu parte. Îi am la inimă pe toți membrii galeriei, cei care au treabă cu mine nu sunt din peluză. Îmi cer încă odată mii de scuze dacă am adus ofensă cuiva, sper să mă pot revanșa cândva”, a adăugat tânărul vârf de atac.

Adi Petre a aflat că Ionuț Popa a fost ironic la adresa lui la conferința de presă de după meci. „Pe Petre nu l-aș lua la Poli, vreau să văd dacă știe să scrie o compunere”, spunea „Mister”, iar utistul s-a conformat. „Cred că a uitat că acum două luni de zile umbla după mine cu Vranjkovic pentru a mă transfera numai el știe unde. Se lăuda prin Timișoara că a rezolvat și totul pentru a-și lua niște comisioane. Nu i-am răspuns la telefon și poate de aia e atât de frustrat”, ne-a mai mărturisit internaționalul de tineret al României.

Chiar dacă nu a rupt gura târgului la baraj, Petre rămâne cu 28 de goluri înscrise în stagiunea 2016-2017 a Ligii a 2-a și posibilitatea unui transfer în Liga 1 sau la echipe din străinătate. „Contractul îmi expiră pe 30 iunie, dar rămân jucătorul lui Atletico, dacă nu voi semna până atunci o nouă înțelegere și cu UTA. Ca oricare fotbalist și eu mi-aș dori să joc mai sus, dar asta nu înseamnă că voi pleca neapărat. În primul rând, clubul de care aparțin trebuie să fie de acord cu o anumită sumă de transfer și apoi se va ajunge și la mine și la impresarul meu. Nu mă gândesc la aceste lucruri acum, dezamăgirea ratării promovării e încă mare, plus că am neapărat nevoie de cel puțin două săptămâni libere”, a încheiat golgheterul „Bătrânei Doamne”.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0


0 thoughts on “Lui Petre i-a ieșit compunerea: „Domnul Popa poate a uitat că în urmă cu două luni dorea să mă transfere, pentru a-și lua niște comisioane”

 1. Daca il tineam pe Man si Petre probabil promovam in 2-3 ani incluzand si anul acesta si luam banii TV de 1.5M.. asa probabil ne vom desparti si de Petre, ramanem cu jumatate din bani si fara jucatori. Alooo, Meszar, ce tactica e asta????

  0

  0
  1. cu jumatate de la Man … Petre nu mai are contract cu UTA decat pana in 30 iunie … apoi revine la Atletico, ca si alti juniori din lot

   0

   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.