UTA Arad

Suporterii „roș-albilor” au pogorât toți sfinții asupra lui Ionuț Popa, dar: „Nu mă supăr pe ei, îmi place la nebunie când aud corul acela magic”





Dincolo de imensa miză a promovării în Liga 1, fanii „Bătrânei Doamne” au mai avut o țintă în această după-amiază la Șiria. Ea a răspuns la numele de Ionuț Popa, antrenorul arădean al celor de la ACS Poli Timișoara, de trei ori antrenor și la UTA în ultimii 25 de ani.

În special galeria, ce i-a dedicat și un banner cu mesajul ”Domn profesor, faci circ de pomană / Ai rămas îmbrăcat în haina de blană ”, dar și restul spectatorilor l-au înjurat fără menajamente pe Popa, care le-a zâmbit ironic în timpul meciului. Apoi, la final, când salvarea de la retrogradare a echipei sale era pecetluită, „principalul” polist a dat-o la pace. „Și dacă mă înjură spectatorii, și dacă nu, eu tot cu UTA țin. Și lor le place ce fac eu cu ei, dar și mie îmi place la nebunie când aud corul acela magic. Am văzut și mesajul, a fost o lucrătură fantastică cu haina de blană, că nici acum nu știu de unde a apărut denumirea. Dar, eu nu mă supăr pe ei, îi apreciez. După cheful de la Timișoara, vreau să merg la prietenul meu Colin la PUB să beau bere. Țin cu UTA, dar cu sufletul sunt la Timișoara. Mi-ar fi amândouă soții, că eu nu sunt curvălău. Eu sunt pinguin, le-aș ține pe amândouă”, a spus Ionuț Popa.

Mergând mai departe, tehnicianul susține că: „Toți timișorenii se mândresc cu mine acum, dar se mândresc și cei de aici cu mine, că sunt arădean.  Toată presa m-a anunțat că voi fi antrenorul anului, ar fi o satisfacție extraordinară. Să pornești cu – 14 puncte, să nu câștigi în primele etape, iar după aceea să joci semifinală de Cupa României și finala Cupei Ligii e ceva”.

 









Un comentariu

  1. Pacat Popica… dupa gesturile din aceasta saptamana si declaratiile aiurea, prea curand nu cred ca o sa antrenezi UTA!

    6
    4
  2. Ești un fanfaron și un circar ieftin. Nu se mândrește niciun arădean cu tine, stai liniștit.

    8
    5
  3. trebuia clovnule sa fi modest sa nu tot sari pe pereti , si nimeni nu zicea nimic , dar tu prin gesturile tale ai umilit arad in fata intregi tari , sati fie rusine !!

    8
    4
    1. aaalllllooooo!!! uitati ca nici pe voi nu va iubesc cei din Arad , decat acea mana de 40-50 de oameni din galerie? si 2-3 ziaristi sportivi…….. ce sa mai vorbim de mandrie.

      3
      4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button