26/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

UTA, bănuită că ar fi ținut în viață Foresta până la meciul cu Sepsi! DGA a început audierile în acest caz

Sepsi Sfântu Gheorghe se pregătește de Liga 1, însă prin luna mai, când lupta cu UTA pentru locul 2 nu era tranșată, șefii grupării covăsnene ar fi sesizat autoritățile asupra unui aspect. Mai precis, gruparea din Secuime i-a bănuit pe arădeni că ar fi ținut-o în viață pe Foresta, în așa fel încât meciul direct dintre suceveni și Sepsi să se joace pe teren și, eventual, moldovenii să producă surpriza. „Mergem la Suceava cu gândul de a câştiga şi de a dobândi un avans bun. Ştim că Foresta Suceava s-a pregătit extraordinar de bine, de exemplu faţă de săptămâna trecută, când nu a făcut niciun antrenament şi s-au dus la Afumaţi în ultima zi. Acum a dat Dumnezeu că băieţii din Suceava au intrat în antrenament începând de astăzi. Sunt nişte zvonuri, dar zvonuri adevărate, la Suceava au apărut banii de undeva că au reuşit să intre în cantonament. Nu e nicio problemă, noi toate meciurile le jucăm pe teren şi încercăm să venim cu valoarea”, declara Laszlo Dioszegi, patronul clubului covăsnean pe 19 mai, pentru Observatorul de Covasna.

De aici înțelegem că descinderea din această dimineață, de la sediul clubului de pe Calea Victoriei, a lucrătorilor DGA, însoțiți de mascați, ar fi avut legătură cu această speță. Deocamdată, la întrebări au fost luați Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne” și Florian Voinea, președintele din acte al Campioanei Provinciei. E greu de spus, dacă organele legii au găsit dovezi care să sprijine bănuielile celor de la Sepsi, care, din câte am aflat, se leagă și de deplasarea Forestei la Afumați, cu o etapă înaintea meciului direct, de la Suceava.

Contactat, aseară, de liga2.ro, preşedintele clubului Sepsi a negat implicarea în acest caz. „Nu cred aşa ceva. Nici nu se discută, e o prostie. Nu suntem genul de oameni care să ne plângem. Noi ne facem treaba noastră şi nu ne interesează celelalte echipe. Cel puţin, eu nu ştiu despre ce e vorba, şi, sincer vă spun, fără mine nu cred că cineva poate să facă chestii dintr-astea. De la noi nu s-a pornit, 1000 la sută vă garantez. Nu suntem genul care să mergem şi să arătăm cu degetul către alţi. Noi am promovat, suntem fericiţi şi nu ne interesează ce au făcut alţii”, a spus Laszlo Dioszegi.

Se știe că pe la începutul lunii mai, cei de la Foresta au declarat public că vor arunca prosopul, nemaiavând surse de finanțare.

1
0
%d blogeri au apreciat: