04/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

UTA, singura divizionară secundă ce nu și-a ales antrenorul pentru noua stagiune: Selymes și Țălnar sunt ultimele nume ce vin în nord vest!

De acum, despărțirea de Laurențiu Roșu a devenit o certitudine la UTA. Deocamdată, gruparea fanion a Aradului a discutat concret doar cu Vasile Miriuță și a trecut pe listă și alte nume. Din informațiile noastre, cele mai calde ar fi Adrian Falub, Gigi Mulțescu, Leo Grozavu, Mihai Teja și George Ogăraru, însă – în cele din urmă – s-ar putea merge și pe varianta internă: Cristi Todea – Sorin Botiș – Cristi Păcurar, plus – bineînțeles – Dan Țapoș.

Până una alta, „Bătrâna Doamnă” a cam rămas singura, dacă nu printre ultimele divizionare secunde ce nu și-a clarificat banca tehnică. Chiar astăzi, Olimpia Satu Mare și Luceafărul Oradea au bătut palma cu Tibor Selymes, respectiv Cornel Țălnar, cu mențiunea că primul s-a aflat la un moment dat și în vizorul „roș-albilor”.

Cu mețiunea că FC Brașov și Foresta Suceava sunt ca și retrase din campionatul ligii secunde, iar Pandurii Târgu Jiu încă nu știe în ce „ape” se scaldă, fiind posibil chiar să-și anunțe falimentul încercăm să conturăm tabloul tehnicienilor din Liga 2-a:

ASA Târgu Mureș – Laszlo Balint (nou)

Pandurii Târgu Jiu – Eugen Neagoe? (nou)

UTA – ?

CS Mioveni – Florin Marin (confirmat)

Chindia Târgoviște – Nicu Croitoru (confirmat)

Dunărea Călărași – Adrian Mihalcea (confirmat)

CS Afumați – Vasile Neagu (confirmat)

Olimpia Satu Mare – Tibor Selymes (nou)

Luceafărul Oradea – Cornel Țălnar? (nou)

Dacia Unirea Brăila – Alin Pânzaru (confirmat)

CS Balotești – Augustin Călin (confirmat)

Academica Clinceni – Erik Lincar (confirmat)

ASU Poli Timișoara – Bogdan Andone (nou)

Știința Miroslava – Cristian Ungureanu (confirmat)

Metalglobus București – Bogdan Argeș Vintilă (confirmat)î

SCM Pitești – Eftimie Iordan (nou)

Ripensia Timișoara – Remus Steop (confirmat)

AFC Hermannstadt – Alexandru Pelici (nou)

Cel mai probabil, și Metalul Reșița va fi primită în competițe. Dac acest lucru se întâmplă e greu de crezut că patronul Cătălin Rufă nu va mai conta pe vechiul antrenor, Mihai Stoica.

0
0
%d blogeri au apreciat: