26/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Ca și anul trecut, în ultima decadă a lunii iunie, Botoșaniul a strâns „crema” halterelor din toață țara, la nivel de juniori III (copii 9-12 ani) și cadeți (13-15 ani). Clubul AMEFA Arad a fost excelent reprezentat, întorcându-se acasă cu nu mai puțin de 18 medalii, dintre care 6 de aur.

Principalii performeri ai antrenorilor Gheorghe Biriș și Constantin Burgoci au fost Dorina Tofan (foto, categ. 36) și Tiberiu Donose (categ 45 de kg), ambii cu câte trei locuri 1 la nivelul juniorilor III. Tot la juniori a luat trei medalii de bronz Valentina Burgoci (categ.32 kg), în timp rezultatele cadeților au fost următoarele: Paul Bocşa (94 kg) – trei locuri 2, Darius Enea (45 kg) – trei locuri 3 și Sebastian Hîncu (56 kg) – trei locuri 3.

Apropo de secția de haltere a AMAFE-ei cu rezultate excelente an de an, Primăria Arad a considerat că merită subfinanțată în acest an. Cel puțin după prima sesiune de proiecte, autoritățile locale le-au alocat halterofirilor și antrenorilor lor 45 de mii de lei, față de 80 de mii în anul 2016.

2
0
%d blogeri au apreciat: