27/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Cota lui Adi Petre a crescut pe transfermarkt: Golgheterul UTA-ei valorează acum o jumătate de milion de euro!

Site-ul care centralizează toți fotbaliștii din lume și le atribuie o valoare de piață în funcție de evoluțiile lor, rezultatele obținute la echipa de club și vârstă și-a actualizat datele, iar cota lui Adrian Petre a crescut simțitor. De la 300 de mii de euro, atât cât a valorat în iarnă, golgheterul UTA-ei, cu 28 de reușite în stagiunea trecută, a urcat la o jumătate de milion de euro. Astfel, atacantul de 19 ani rămâne cel mai scump fotbalist din Liga 2-a pe transfermarkt, însă rămâne de văzut dacă el nu va fi vândut până la reluarea meciurilor pe puncte.

Portarul Miron și mijlocașii Chindriș și Tănase îi urmează lui Petre în topul celor mai scumpi utiști, fiecare valorând cate 250 de mii de euro. Strătilă, Burlă, Manea și Curtuiuș fac parte din grupul fotbaliștilor de 200 de mii de euro, cu mențiunea că ultimii doi nu mai au contracte cu echipa fanion a Aradului.

Totodată, ca valoare totală a lotului, cu 3,85 milioane de euro, „Bătrâna Doamnă” e pe locul 2 printre divizionarele secunde. Proaspăt retrogradata, ASA Târgu Mureș, e cotată de transfermarkt la 4,35 milioane de euro.

1
0
%d blogeri au apreciat: