UTA Arad

Mihalcea – în drum spre Arad, reunirea lotului utist e programată vineri după-amiază





În proporție mare, Adrian Mihalcea va fi noul antrenor al UTA-ei. Fostul atacant al lui Dinamo și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași și va călători în această seară cu avionul, spre Timișoara, iar în cursul serii va ajunge la Arad. Tânărul tehnician a luat cursa Tarom de 17,50, București – Timișoara, așa cum o și demonstrează imaginea din Aeroporul Otopeni și, cel mai probabil mâine, va semna contractul cu „Bătrâna Doamă” a fotbalului românesc.

Totodată, din informațiile noastre, Mihalcea urmează să conducă primul antrenanent în „alb-roșu” vineri după-amiază. „Oficialii” arădeni au sunat adunarea pentru ora 17, la arena „Motorul”, ocazie cu care vor apărea mai multe noutăți de lot. Fundașul Mădălin Ciucă e doar una dintre ele, dar există semnale că s-ar putea încheia negocieri și cu alți doi-trei fotbaliști. Cel mai important nume ar putea fi cel al mijlocașului marocan, Saifeddine Alami, care a mai lucrat cu Adi Mihalcea la Călărași în stagiunea 2015-2016, fiind – de altfel – unul dintre cei mai buni jucători ai săi în barajul cu UTA. Acesta a jucat în Franța ultima oară, la Paris FC, dar ar putea răspunde chemării fostului său profesor.

Cert este că lucrurile se mișcă în direcția dorită de marea parte a suporterilor arădeni, în sensul că echipa favorită va avea cu ce să-și depună candidatura în lupta pentru promovare.

Un comentariu

  1. Da,își depune serios candidatura cu jucătorii transferați!! Oare ce il recomanda pe Mihalcea?? Sper sa fie un transfer reușit,, facem numai experimente cu antrenori!!! Atitia antrenori buni liberi de contract ,ca niciodata, si noi alegem pe unul care nu a demonstrat nimic pina acum

    0
    0
    1. Cam greu să vină un antrenor cu nume in liga a doua…pe lângă asta, nu uita situația in care ne aflăm, fără stadion, fără o baza de pregătire așa cum trebuie.

      0
      0
      1. corect Dan noi vrem antrenori uriasi dar ce le oferim. Mihalcea cunoaste liga2 stie adversarele important cunoaste jucatori de la UTA atatia cat o sa mai ramana si mai important il vad un antrenor dornic de rezultate Credeti ca daca nu isi dorea o peformanta nu ramanea la Calarasi? acolo era un loc caldut el insa vrea o noua provocare.

        0
        0
        1. Și eu aș fi vrut un antrenor cu o carte de vizită mai bogată, dar asta-i situația…ar fi venit Miriuță să joace pe la Șiria ? nu, categoric.Dacă nu ne despărțim de Petre și se mai aduc 2-3 jucători care sunt peste ce avem la ora asta in lot, cred că suntem favoriți la promovare.

          0
          0
  2. Mai terminati cu afirmatiile spumoase legate de promovare ca iarasi dezamagirea va fi mare. Decat sa ne chinuim sa EVITAM PROMOVAREA ( meciuri gen brasov.luceafarul.afumati.balotesti) mai bine ne vedem de drumul nostru

    0
    0
  3. Cei 800-1000 de oameni vor fi alaturi de echipa ORINDE ar juca ea si ORICE OBIECTIV ar avea.macar RESPECTATINE cu atat ca sunteti SINCERI draga conducere!!

    0
    0
  4. Da,cunoaste jucatori f bine!!! La noi au fost antrenorii problema nu jucatorii!! Cu roly saracu si cu un secund!!!!!!! La fel acum,acelasi scenariu si vrei alte rezultat

    0
    0
  5. Ce a demonstrat mihalcea pina acum in afara ca stie jucatorii f bine!!! Ca. Sa promovezi ai nevooie de mai mult!! Da poate demonstreaza aici !?!?!?!

    0
    0
  6. Andrei, vezi ca te inseli amarnic in ceea ce judeci tu la adresa lui Mihalcea !!! El este un antrenor foarte bun care a si demonstrat la Calarasi , este tanar si ambitios pt. a face performanta si impunator cu jucatorii. Ce ai vrea tu, pe cine voiai tu ca antrenor , pe Simeone, Conte, Zidan etc. !!! Lasal domne sa demonstreze aici ca este bun si sa il incurajam pt. ca sunt sigur ca, Mihalcea va face treaba foarte buna la UTA. !!! Hai sa fie bine ANDREi si sa ne bucuram cu totii la ceea ce toti dorim, PROMOVAREA !!! Iti doresc sanatate si sa nu mai fi pesimist, doar UTA. conteaza !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  7. Nu sint pesimist si nu am nimic cu Mihalcea, vreau doar un antrenor care sa ne dea speranța ca putem promova,ori noi pina acum am facut numai experiențe cu antrenorii!!! Vreau liga1 nu mai pot in liga2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button