UTA Arad

Achizițiile de promovare ale UTA-ei continuă cu vârful Dan Roman





Conducerea „Bătrânei Doamne” a semnat, în această dimineață, un acord cu atacantul Dan Roman, care vine să întărească un compartiment de unde a dispărut deja Gianmarco Piccioni și – probabil – și Marius Curtuiuș. Născut pe 22 decembrie 1985, fotbalistul a jucat, stagiunea trecută, la CFR Cluj. Pe prima scenă a mai îmbrăcat tricourile echipelor Gloria Bistrița, FCM Târgu Mureș, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani și CSMS Iași. A mai bifat și alte experiențe, precum: Mobila Sovata, Forex Brașov și CSM Râmnicu Vâlcea.

„Mă bucur că am ajuns să evoluez pentru o echipă cu tradiție, cu suporteri foarte frumoși, am văzut și meciul cu Timișoara, unde au arătat extraordinar. Sper ca randamentul meu să-i facă să mă placă și să reușim o promovare care se vrea de mulți ani”, a spus Dan Roman.

Roman este al treilea fotbalist de peste 30 de ani, cu experiență vastă în Liga 1, pe care UTA îl transferă în două zile, semn că „roș-albii” își doresc o cu totul altă abordare a actualei stagiuni. Fundașul Ciucă, portarul Caucă, mijlocașul Grigorie și atacantul Roman sunt achizițiile de până acum ale „roș-albilor”, care, aseară, au oficializat și numirea lui Adrian Mihalcea în funcția de antrenor al echipei.

Un comentariu

  1. Un transfer bun. Un varf puternic de careu cu destule calitati si reusite pe unde a evoluat. Alaturi de Grigorie sper sa faca diferenta. Bravo conducerii! Mai ramane de completat un compartiment destul de chinuit in sezonul trecut: apararea. In special centru ei.

    0
    0
  2. Se pare ca conducerea si-a dat seama ca tineretea e buna , dar din pacate insuficienta pentru promovare, asa ca vedem o schimbare a opticii in transferuri . Bun venit Roman si multa bafta la Arad !

    0
    0
  3. Asa da, sa fim o echipa puternica. Sa mai aduceti jucatori valorosi, si sa promovam in liga 1. Forza UTA ARAD. iubesc clubul UTA !!!!

    0
    0
  4. Se pare ca se vrea promovarea.Posibil exista garantia ca Stadionul o sa fie gata anul viitor.Inca un fundas central si doi laterali si stam bine cu echipa.Domne ajuta

    0
    0
  5. Bravo, așa da! Tinetețe combinată cu experiență, excelente achiziții până acum.
    Bine ai venit, Dane !

    0
    0
  6. In principiu e bine,dar sa nu facem iarasi cand acum cativa ani am adus „experimentati” in 1X2 .Daca cineva a uitat le readuc aminte !Sunt deacord si sustin acest lucru tineretea(juniorii) trebuie sa lucreze cu batranii cu experienta(un exemplu era S.Botis)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button