30/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

După Curtuiuș, care e așteptat luni, la Arad, UTA e și pe urmele lui Batin și Popovici. Ibrian – un nou nume pe lista de achiziții?

Sunt ore fierbinți la UTA pentru întărirea lotului cu încă un atacant de viteză lângă mult mai masivii Roman și Petre. Din câte se aude, Marius Curtuiuș și-ar fi prelungit deja înțelegerea cu UTA, dar e așteptat doar luni la Arad. Dar, din informațiile noastre, conducerea „Bătrânei Doamne” mai încearcă să-i convingă pe unul dintre Paul Batin sau Alexandru Popovici să îmbrace tricoul celei mai titrate grupări din Provincie.

Batin a fost ofertat azi, chiar la împlinirea a 29 de ani. „Telefonul de la UTA primit chiar de ziua mea chiar m-a uns pe suflet. Este o echipă unde aș reveni bucuros, doar că am nevoie de puțin timp de gândire. Asta le-am spus și celor de la Arad, sper să mă înțeleagă”, ne-a mărturisit în urmă cu câteva minute fotbalistul care a înscris 13 goluri în „alb-roșu” în sezonul 2009-2010, când a  fost împrumutat de la CFR Cluj la gruparea emblemă a Aradului. Paul Batin e liber de contract după retrogradarea Pandurilor

Utiștii mai au și varianta Alex Popovici, fotbalistul care s-a despărțit de ACS Poli în această vară și ar fi dorit să-și încerce șansa în străinătate. Până astăzi, se părea că va alege liga a doua din Turcia, dar un telefon de ar putea să-l „vireze” spre Arad. Atacantul de 28 de ani și-a trecut 7 goluri în cont pentru „alb-violeți” stagiunea trecută, 6 în campionat și unul în Cupa Ligii.

În altă ordine de idei, un alt jucător care nu mai este interesat de Dunărea este Florin Ibrian. Apărătorul dreapta a fost împrumutat la Călărași de la Unirea Slobozia, însa ar vrea să vină cu Mihalcea la UTA, unde ar avea parte de un salariu mai mare si de mult mai multe sanse de a promova în Liga I.

FOTO: Viorel Musca

0
0
%d blogeri au apreciat: