UTA Arad

Scutaru confirmă oferta UTA-ei, dar e tentat de o aventură în străinătate: „În două-trei zile decid”





Adrian Mihalcea le-a mai solicitat conducătorilor echipei fanion a Aradului un fundaș central cu experiență, iar primele opțiuni par a fi portughezul Geraldo Alves și Cristian Scutaru. Fundașul originar din Reșița și-a încheiat conturile cu ACS Poli Timișoara, a fost în discuții avansate cu Poli din eșalonul secund, dar e tentat și de o aventură în străinăte. Recent, a primit telefoane și de la „oficialii” UTA-ei, cărora le-a transmis ce ne-a spus și nouă: „În două-trei zile decid. Aștept ceva de afară, iar dacă nu se concretizează nimic aș veni la Arad. Am fost sunat de cei de la UTA, oferta e bună, doar că există și șansa să joc în străinătate”.

Dacă în prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1, fundașul central de 30 de ani nu a jucat deloc, în returul de la Șiria a fost integralist. În cariera sa, fotbalistul de 1,85 metri, cotat la 250 de mii de euro pe transfermarkt, a mai evoluat în cariera sa la FCM Reșița, Școlar Reșița, Jiul Petroșani, CFR Timișoara și Dinamo. La ACS Poli a petrecut patru ani de zile, între care doi în Liga 1. Scutaru a fost și internațional de juniori (Under 19), dar și de tineret (Under 21).

18 comentarii

  1. Daca suntem clar optiunea a doua pt el clar ca nu va pune suflet 100% pt echipa noastra. Cred ca putem gasi jucatori mai dornici sa activeze la UTA decat el

    0
    0
  2. Nu poți cere ca un jucător adus de afara și peste 30 de ani sa pună suflet 100%. Ei sunt la sfârșitul carierei și semneza pentru bani și atat. Singurii care au pus suflet la UTA a fost Rus, Botiș, Hlistei și suporterii (dacă am uitat pe cineva îmi cer scuze) în rest dacă ii vezi pe teren ca se implica și fug ca nebunii o fac pentru bani și potențiale transferuri.

    0
    0
  3. Vreo veste despre un nou echipament ? Măcar o dungă, două, pe tricou ? :))
    După victoria in legătură cu numele, cred că echipa merită și un echipament cu ceva mai multă personalitate.

    0
    0
  4. de acord cu cel care a postat inaintea mea…tricourile cu dungi ne-ar aduce aminte de feyernoord, dar nici cele din era BARA, alea gen rayo valecano sau nationala Perunu erau urate! apropo de era Bara, daca am mostenit palmaresul de la el, sa uzam si de imnul de atunci, care alaturi de cele ale cfr cluj si rapid sunt cele mai frumoase imnuri.melodia aia sarbeasca care se pune dupa marcarea golurilor nu are nici o legatura cu uta! iar decat scutaru mai bine il reactivam pe Botis ca nu e cu nimic mai prejos!

    0
    0
  5. La marketing (promovarea imaginii ,imn , tricouri , etc ), conducerea ar trebui sa se aplece mai mult , mai ales daca promovam (cred cu tarie ) si termina si stadionul falca odata naibii. Nu suntem o echipa oarecare, ci una emblematica si in liga 1 vom fi mult mai atent priviti , conteaza cum aratam !!!

    0
    0
  6. Scutaru a jucat 1 meci 3 accidentat e cam gata asa ca lasatil sa mearga in alta parte ca nu e scula de fundas adili e peste si cred ca si manea

    0
    0
  7. un sincer NU acestui jucator adica dupa ce ne a injurar de nu stiu cate ori acum il luam de bun datio incolo de treaba. sa intelegem ca adili va fi rezerva sau ce iar il jucam fundas drept e cel mai bun fudas central al UTA-ei. pentru ce ne mai trebuie fundas central avem 3 mai e si Filaret pentru ce l-am tinut pe Manea. Cred ca mai important e aducerea unui fundas dreapta dearece Polgar e bun dar nu constant

    0
    0
    1. Exact. Ionut Popa l-a dat afara si noi il luam ca e ieftin si batran. Sa nu uitam ca e un antrenor care ne-a batut la baraj si fiindca stie sa antreneze bine.

      0
      0
  8. acum citeam ca Dunarea l-a adus pe Vali Alexandru fostul varf, oare Mihalcea nu stia de el ? ce se mai aude de Alami ? la noi transferurile se fac deosebit de chinuit,…

    0
    0
    1. Alami ia o grămadă de bani în Franța… Cat nu ar lua în liga 1, deci trebuie sa ne luam gândul de la el.

      0
      0
    2. Si daca stia , nu are nici o importanta…noi suntem acoperiti la varfuri ( daca se va juca preponderent tactica cu un singur varf ) , in alta parte sunt unele probleme

      0
      0
      1. Cu cine suntem acoperiti ? De la componenta pe varfuri: Man, Petre, Curtuius, Rus s-a continuat cu Petre, Curtuius, Piccioni, iar acum Curtuius si Roman….

        0
        0
        1. Curtuius , Roman , Stahl, si in mod sigur daca va mai fi nevoie stringenta se va acoperi cu inca un junior de la echipa a doua . Doar asa au aparut in trecut si Man si Petre ( mai ales de ultimul acum 2 sezoane nimeni nu auzise , era mai tot timpul rezerva ) .

          0
          0
        2. Marius la un modul 4-1-4-1 iti ajung 2 varfuri importanti sunt cei ce vin din linia 2 si aici Mihalcea isi mai doreste un jucator de creatie un fel de varf retras ( citeste ce declara Mihalcea) ca mai vrea un jucator de creatie ofensiv si un fundas central ( poate mai bine un fundas dreapta ca parere personala pe centru avem 4)

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button