UTA Arad

Utistul Polgar s-a accidentat și e incert pentru cantonamentul din Austria





Revenit la dispoziția lui Laurențiu Roșu pe finalul campionatului trecut, Norbert Polgar părea că începe să-și recapete ritmul din perioada în care punct fix al UTA-ei pe banda dreaptă a defensivei. În amicalul de sâmbăta trecută, cu Șimandul, chiar a reușit câteva acțiuni de efect în colaborare cu Sorin Strătilă, dar tot atunci s-a accidentat gamba piciorului drept.

Fiindcă durerile au persistat și nu a putut reveni în antrenament luni, astăzi a făcut un ECO ce a evidențiat rupturi fibrilare la nivelul gambei. Ca și în cazul lui Alex Manea, fizioterapeutul Zsolt Nagy va încerca să grăbească procesul de vindecare, prin infiltrații cu plasmă în zona afectată. Fiindcă mai sunt doar trei zile până plecarea „Bătrânei Doamne” în cantonamentul de la Mallnitz (Austria), plecarea fundașului dreapta de 28 de ani alături de colegii săi e incertă. Dacă Polgar rămâne acasă, cel puțin deocamdată, variantele lui Mihalcea pentru fundaș dreapta rămân macedonianul Adili și, poate, juniorii Costin și Iuga.

FOTO: UTA Media Design

12 comentarii

  1. La fel ca Polgar si Filaret. Nu te poti baza pe niciunul dintre ei. Trebuiau disponibilizati amandoi odata cu ceilalti. Cu parere de rau dar acesta este adevarul. Era bun tinut D. Muntean pentru postul de fundas dreapta.

    0
    0
    1. Filaret este accidentat. Domnule Paul 67 daca dumneata a-i fi bolnav si te-ar da afara de la locul de munca cam ce-ai spune?

      0
      0
  2. Paul 67 se referea la accidentările foarte dese a celor doi. Adică lipsesc foarte mult și Paul are dreptate , se cauta jucători care pot duce greul.

    0
    0
  3. Nu inteleg de ce refuzati sa-mi publicati comentariile ???!!!! S-a instituit cenzura securisto-comunista din nou ???!!!!

    0
    0
  4. I-am raspuns domnului Deme Stefan de doua ori dar nu ati publicat niciun raspuns. Va deranjeaza adevarul domnilor de la Sportarad ???

    0
    0
    1. regret, nu ai publicat nimic, nu apar decât acuzele astea … scrie din nou daca nu vezi ca s-a publicat ceva, nu mai cenzuram nici injuraturile …

      0
      0
    2. dupa cate stiu Filaret a avut fractura(sau mai are) si nu cred ca era in fata calculatorului cand sa intamplat
      cei accidentati au dovada ca au bagat osu fara frica, dar copilasii cu cas la gura la o mica zgarietura fug la mamica in brate,nui asa paul67?

      0
      0
      1. Cei care se accidenteaza prea des ( cazul de fata ) ar trebui sa se ocupe de un alt job !!! Polgar a stat aproape tot returul pentru aceleasi probleme medicame. Nici nu a inceput returul si jucatorul in cauza este iarasi accidentat. Se poate baza antrenorul pe un astfel de jucator Paula68 ?

        0
        0
  5. Luciane,explica-le te rog acestor rau voitori,ca nici Filaret si nici Polgar nu s-au accidentat mergand cu skate-board-ul,ci jucand pt. UTA!Ba chiar au fost si probabil vor mai fi, piese in angrenajul echipei.
    Adica nu au jucat alternativ cate 2-3 meciuri ,apoi alte 2-3 sa fie accidentati!
    Au avut accidentari grave si au stat „pe bara” un timp indelungat.
    Exemplul lui Chivu este elocvent.Numit jucatorul de portelan!Si totusi ce mare jucator a fost!
    Fotbalul nu este sah!
    Cineva posteaza in comentarii, un aspect foarte corect!
    Daca te imbolnavesti,esti dat afara de la servici?
    Din start, cei doi ar avea castig de cauza la LPF!
    Sa nu mergem atat de departe….
    Sa se insanatoseasca si sa puna osul la munca!
    PS:
    Polgar,cel putin, nu a pacalit pe UTA.S-a alaturat lui Nistor la pregatirea juniorilor 2009,in timpul recuperarii lui!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button