Arhivă articole

A ieșit soarele la Mallnitz, utiștii înfruntă marți SV Spittal în amicalUtiștii au fost întâmpinați de o vreme urătâ în stațiunea austriacă Mallnitz, dar astăzi lucrurile s-au mai îndreptat. După ce sâmbătă nu au fost mai mult de 15-16 grade Celsius și a cam plouat toată ziua, duminică a ieșit și soarele, iar termometrul a arătat 22 de grade Celsius la antrenamentul de dimineață al arădenilor. Tehnicienii „roș-albilor” au insitat pe exerciții de forță și dexteritate, pentru ca după-masă să apară mai mult în peisaj și mingea. Polgar s-a pregătit și azi separat, dar, de mâine ar putea transpira cot la cot cu colegii săi.

Ajunși la fața locului, utiștii au luat legătura cu tradiționalul adversar din amicalele verii și au stabilit să-și dea întâlnire marți seara. SV Spittal evoluează în eșalonul patru austriac și își verifică pentru al treilea an consecutiv potențialul cu echipa fanion a Aradului.

0
0

Un comentariu la articolul: “A ieșit soarele la Mallnitz, utiștii înfruntă marți SV Spittal în amical

  1. Este curios cum o. așezare montana favorabilă. preț/ calitate e ocolită de formații. cu nume. mediiin plina perioada de. pregătire precompetițională. și. macar. sa. joci cu. echipele secunde. ale lui Rapid sau Austria. din Wiena

    6

    1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.