UTA Arad

Polgar și-a revenit complet și a parcurs alături de colegi un superb traseu montan





De zece zile a avut nevoie Norbert Polgar să-și revină după rupturile fibrilare suferite la glezna piciorului drept. Luat în cantonament de Adrian Mihalcea, după ce fizioterapeutul Zsolt Nagy i-a făcut infiltrații cu plasmă, fundașul dreapta a avut parte de un program separat timp de trei zile, în special sub supravegherea lui Vlad Țăran, noul preparator fizic al „roș-albilor”.

De ieri, însă, arădeanul a început și antrenamentele cu mingea, iar astăzi a parcurs cot la cot cu colegii săi traseul montan ales de antrenorii „Bătrânei Doamne”. A fost o alergare de 50 de minute în cadrul feeric oferit de Alpii austrieci în zona stațiunii Mallnitz. A fost – probabil – singura ședință de pregătire de acest gen, Mihalcea fiind adeptul antrenamentelor pe teren, acolo unde – de altfel – „roș-albii” vor ajunge după-amiază.

Odată cu revenirea în circuit a lui Polgar, UTA are toți jucători apți sută la sută pentru ultimele zile de cantonament montan. Se știe că arădenii vor părăsi vineri Mallnitzul, cu o zi mai repede decât programul inițial, iar sâmbătă seara vor disputa un amical la Ghiroda.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button