Arhivă articole

Polgar și-a revenit complet și a parcurs alături de colegi un superb traseu montan

De zece zile a avut nevoie Norbert Polgar să-și revină după rupturile fibrilare suferite la glezna piciorului drept. Luat în cantonament de Adrian Mihalcea, după ce fizioterapeutul Zsolt Nagy i-a făcut infiltrații cu plasmă, fundașul dreapta a avut parte de un program separat timp de trei zile, în special sub supravegherea lui Vlad Țăran, noul preparator fizic al „roș-albilor”.

De ieri, însă, arădeanul a început și antrenamentele cu mingea, iar astăzi a parcurs cot la cot cu colegii săi traseul montan ales de antrenorii „Bătrânei Doamne”. A fost o alergare de 50 de minute în cadrul feeric oferit de Alpii austrieci în zona stațiunii Mallnitz. A fost – probabil – singura ședință de pregătire de acest gen, Mihalcea fiind adeptul antrenamentelor pe teren, acolo unde – de altfel – „roș-albii” vor ajunge după-amiază.

Odată cu revenirea în circuit a lui Polgar, UTA are toți jucători apți sută la sută pentru ultimele zile de cantonament montan. Se știe că arădenii vor părăsi vineri Mallnitzul, cu o zi mai repede decât programul inițial, iar sâmbătă seara vor disputa un amical la Ghiroda.

0
0

Un comentariu la articolul: “Polgar și-a revenit complet și a parcurs alături de colegi un superb traseu montan


  1. Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/sportar1/public_html/wp-content/plugins/wp-user-avatar/includes/class-wp-user-avatar-functions.php on line 487
    Florin Dehelean spune:

    Norbi…erau ciuperci pe traseu?

    5

    4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.