UTA Arad

Antrenorul slovenilor de la Mura a anulat amicalul cu UTA, arădenii ajung deseară acasă



Echipa fanion a Aradului și-a modificat din nou programul, însă de data asta nu a mai depins de ea. Ieri, „oficialii” utiști au legat un amical cu directorul sportiv al slovenilor de la Mura 05, însă antrenorul echipei de ligă secundă a anulat în cele din urmă totul.

Plecați astăzi de la Mallnitz, „roș-albii” și-au anulat cazarea la hotelul din Slovenia și-și vor continua drumul spre casă. Mihalcea a programat deja două antrenamente pentru mâine și încă unul sâmbătă dimineața, înainte de testul de la orele serii, cu Szeged 2011.

Vă reamintim că în această săptămână „Bătrâna Doamnă” a avut în plan să joace și cu Vf Spitall (eșalonul patru din Austria) și Ghiroda (Liga 3-a), cu mențiunea că în locul formației timișene antrenate de Paul Codrea, stafful tehnic al arădenilor a preferat divizionara secundă din Ungaria. Până la urmă, însă, scopul principal al stagiului de pregătire din Asutria, acumulările fizice, a fost în mare măsură atins.









15 comentarii

  1. În viata mea nu am văzut asa degringolada la nivel de organizator de competiție. Dar oare avem în organigrama clubului acest post? Dacă da , ar trebuii sa demisioneze.

    0
    0
    1. ne-am cam dat cu stangul in dreptul ar cam trebui scuturat un pic acest Claudiu Dragan dar din pacate nu cred ca se va intampla

      0
      0
  2. Am vazut la lucru in meciurile amicale pe Chindia jucand cu Balotestiul, Metalogllobus si Fc. Arges , si am tras urmatoarele concuzii si anume ca, Chindia fata de anul trecut, are echipa cu mult mai buna si cu siguranta,va fi una dintre pretendentele la promovare. Metaloglobos,este o echipa slabuta, Balotestiul, ceva mai buna ,o echipa care se apara tot timpul supraaglomerat, Fc. Arges ,o echipa prea mult umflata de antrenorul Eftimie , echipa nu prea buna care ia foarte usor goluri , Chindia fiind net superioara acesteia. Peste toate acestea, eu cred ca, UTA. este peste toti la nivel de jucatori valorosi dar care trebuie sa confirme pe teren si sa ia un avans consistent inca din primele etape pt. a nu a mai avea probleme !!1 UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI CU PROMOVAREA, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Cel mai important e ca s-a facut pregatirea fizica,,,, mai e timp de adversari si de facut tactic, ca nu s-a gasit e altceva, se stie cum incepe campionatul nostru fata de celelalte tari. Decat sa jucam cu echipe sub nivelul nostru, habar nu ai ce echipe sunt , mai si risti accidentari… e mai bine asa. Sper totusi sa gasim in tara, sper din Ungaria,echipe bune de nivelul nostru!

    0
    0
    1. dar care-i nivelul nostru??? că noi nu am jucat. vezi ce jocuri a făcut până acum chindia. noi nimic.

      0
      0
  4. Ce naiba face dragan asta? Director de competitii? Sa plimba ca pielea pe plua (vorba lu’ Tetelu) si toaca banii.Nu cred ca mai exista functia de organizator de competitii.Acu’ ii zice director.Suna altfel!Brambureala la nivelul conducerii, primaru’lu peste se plimba de ochii lumii pe santierul stadionului (apropos,n-ar fi trebuit sa poarte echipa ment de protectie? si o mai cara si pe d-soara de fiica-sa!), tare mi-e ca d-l Meszar o sa zica iarasi ca…Are sau nu dreptate?Ce ziceti:e pregatit Aradul de data asta?

    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  5. Nu mai injurati!Nu carcotiti a proasta!
    Cand o echipa pleaca cu obiectiv principal,promovare directa,gaseste prea putine adversare dispuse ca sa isi masoare fortele in mod direct!Era o varianta cu Panin!
    Incep si aspectele psihologigice!
    Multe nu se cunosc!Personal,am tot spus ca daca nu sarjam pe pepinierele proprii,pierdem!
    Iata ca am gresit total!Exact aradenii ne-au tradat!
    3-4 jucatori aradeni,se stiu ei care,nu isi cunosteau nici macar termenele contractelor,pana la ce data sunt legati contractual!
    Exemplul de bun simt,a fost Muntean,care nu a cerut absolut nimic,spunand ca regreta sperantele puse in el!Ca nu s-a ridicat la nivelul cerut!
    In acelasi timp(LUCIANE),Kiki,Miron,si altii,nici nu au vrut sa auda!
    Au spus ca i-i doare fix in fund!Vor banii in avans!Cei care si-au luat banii s-au facut de cacao!Ceilalti au muncit pe branci!
    Astea le stii Luciane?
    Hai sa mai incercam si cu mercenari!Inca un an,mergem iar la Siria!
    Dar in cazul promovarii mult asteptate,ce faci cu acesti mamuti pe la 35 ani?
    Cati dintre ei vor avea loc in Liga 1?Deci din ce cauza sa traga la promovare?
    Conform regulii Bistrita,nea Padureanu,ne vor vinde imediat!Instantaneu!
    Este prima data cand imi doresc sa nu am dreptate!

    0
    0
    1. Si totusi ce sa intelegem? Ca ,desi am dori o chestiune pur locala, nu ne iese, din cauza ca „mercenarii”nostri sunt la fel ca …ai lor? Sau ca daca apelam la mercenarii lor, sa nu ne asteptam la promovare? Deci am infant din nou? Sau cine sa nu injure(mea culpa) CE? Sau pa CINE? Mie un lucru imi este CLAR. POATE se DORESTE PROMOVAREA anul acesta,competitional. Pregatirea si organizarea ,lasa insa de dorit.Lipsa de profesionalism, CRASA! Asta INDIFERENT de „unlike”-uri.
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  6. Nici nu. trebuie să înceapă campionatul și e necesar să ai plan. B siC pentru schimbare din mers al jucătorilor antrenorilor Vedem la CFR Cluj când te lauda mai tare atunci te schimba De ce credeți că fuge lumea după Chivorchian sau Dinu Vama ? Aceștia nu glumesc cu competiția

    0
    0
  7. Aceleasi comentarii naspa, impotriva UTA. DA, impotriva UTA, in cazul de fata impotriva conducerii. Si conducerea reprezinta UTA, treziti-va, domnilor!

    0
    0
    1. D-Le cbn, cate ocazii ati avut sa interactionati cu conducerea UTA-ei? Asa ma gandeam si io. ZERO. DE la a VREA, pana la a PUTEA (adica de la vointa la putinta, pe intelesul tuturor) ,e CALE LUNGA.Mi se pare un pic de „abrambureala” ceea ce se intampla la club. Se incearca altceva.Dar ,totusi,ai nevoie si de PROFESIONALISM, nu doar de vointa oara. Sper din tot sufletul,sa MA INSEL.
      HAIDE UTA!!!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button