UTA Arad

UTA joacă la Mako ultimul amical înainte de startul sezonului! Maghiarii sunt proaspăt promovați în Liga 3-a





Pentru ultimele amicale înainte de primul meci pe puncte în ediția de campionat 2017-2018 a Ligii a 2-a, utiștii au optat pentru doi adversari proaspăt promovați în eșalonul trei. Unul din Arad, Șoimii Lipova, pe care îl vor întâlni miercuri seara (ora 18,30), la Șiria și celălalt din Ungaria. Mako Futball Club a terminat pe locul 2 în Liga 4-a, dar campioana (Csongrád TSE) a fost depunctată pentru folosirea nelegală a unui fotbalist și astfel, echipa de peste graniță a ajuns să dispute un baraj de promovare. S-a deplasat până la granița cu Slovenia, lângă Balaton, unde a pierdut 2-0 cu Nagykanizsa, dar în retur, Mako a învins cu 4-1 și va juca în Grupa Centrală a Ligii a II-a maghiare începând cu noul sezon.

Recent, autoritățile primului oraș al Ungariei de la ieșirea din țară pe la Nădlac au alocat fonduri pentru renovarea stadionului din localitate. A apărut o tribună de 400 de locuri, opt vestiare noi și un sediu al clubului. Amicalul cu UTA a fost anunțat și pe site-ul oficial al clubului pentru sâmbătă dimineața, la ora 10 locală, ora 11 în România. Antrenorul echipei maghiare, Tibor Mehes, a făcut și câteva achiziții în această vară. Una dintre ele, Imre Toth, apare în poza alăturată în care puteți vedea și cocheta tribună a stadionului din Mako.









3 comentarii

  1. fotbal vestu titreaza in ziarul de maine ca vine Carstocea la uta…asta e marele mijlocas care era asteptat? unde a jucat asta in ultimul timp?

    0
    0
  2. Carstocea chiar e un jucator experimentat, dar depinde f. mult de antrenor sa fie si un bun psiholog si sa stie sa motiveze jucatorii , sincer mie imi place,, Tînțarul ,,ca antrenor ala va face treaba buna la Luceafarul sper totusi Mihalcea sa fie mai inteligent cu un pas si sa castige cu UTA .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button