29/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Mihalcea: „Dacă nu se mai schimbă nimic, începem cu un derby! Chindia – una dintre pretendentele la promovare”

De câteva minute, echipa fanion a Aradului și-a aflat adversarul din prima etapă a noii ediții de Liga II-a la fotbal. Pe 5 august, utiștii se vor deplasa la Târgoviște, acolo unde îi așteaptă, poate, cea mai omogenă formație din eșalonul secund, decisă să se bată din nou pentru promovarea în elită. Chiar Adrian Mihalcea e conștient de dificultatea „ciocnirii” cu trupa lui Nicu Croitoru. „Fără doar și poate, avem parte de un start de campionat greu. Chindia este o formație extrem de omogenă, care nu a pierdut niciun jucător important în această vară și a făcut două-trei transferuri interesante. Este una dintre contracandidatele noastre la promovare, și-au anunțat de fapt intențiile de a se bate pentru primele locuri, deci începem cu un derby. De azi, ne gândim doar cum să ne pregătim mai bine de acest debut, ne-ar deranja faptul ca, de exemplu, cu trei-patru zile înainte de acest meci să fim anunțați că se schimbă țintarul, fiindcă o echipă sau alta va face pasul înapoi”, ne-a declarat antrenorul principal al „roș-albilor”.

La o primă vedere, „Bătrâna Doamnă” are parte de o lună august (când întâlnește între altele Chindia, Mioveni și Hermannstadt) și noiembrie (cu adversari ca Luceafărul, Ripensia, ASA Târgu Mureș și SCM Pitești) de foc, respectiv un start și un final de tur cu partide importante. „E o simplă tragere de sorți, până la urmă trebuie să jucăm cu toate echipele. Și, oricum, nu există meciuri grele sau ușoare, toate trebuie tratate la fel de serios pentru a nu avea surprize neplăcute”, a adăugat Mihalcea.

În altă ordine de idei, tehnicianul utist susține că nu sunt noutăți în ceea ce privește mijlocașul central cerut ca și ultimă achiziție estivală, dar nici nu a negat contactele cu Alin Cârstocea. În schimb, a anunțat revenirea la antrenamente a lui Mevlan Adili, puternicul fundaș acuzând dureri la mușchii inghinali la revenirea din Austria.

Mâine, UTA va juca la Șiria (dacă ploaia se oprește conform previziunilor meteo), contra celor de la Șoimii Lipova. Amicalul începe la ora 18,30.

2
0