Gloria LT Cermei

Pășcalău – în branșa antrenorilor cu portarii la Cermei, dar: „I-aș face și concurență lui Bodea pentru a munci mai mult și a apăra mai bine”





Odată cu plecarea lui Florin Rusu la Pecica, Lunca Teuz Cermei și-a pierdut atât portarul titular, cât și antrenorul responsabil cu pregătirea colegilor săi dintre buturi. Primul pas a fost achiziționarea lui Roberto Bodea, portar arădean aflat în „exil” la Ighiu și Deva după despărțirea de UTA, iar cel de-al doilea a fost făcut în direcția lui Ovidiu Pășcalău. Acesta se afla sub contract cu Victoria Felnac, care și așa pierduse deja destui fotbaliști în această vară și era greu de crezut că va „divorța” și de căpitanul său. „Nu mi-a fost ușor să mă despart de Felnac, le mulțumesc celor de acolo pentru înțelegere și pentru ceea ce am trăit anul trecut acolo, în special domnului primar Malița, președintelui Ristin și antrenorului Cuedan. Au realizat și ei că am șansa să intru în breasla antrenorilor cu portarii la Cermei, o șansă ce nu ți se oferă în fiecare zi”, a menționat experimentatul goal-keeper, cu numeroase prezențe la nivelul eșalonului doi, la Tricotaje Ineu, ACU sau Șoimii Pîncota.

Mai departe, Pășcălău a vorbit și despre mutarea fulger la Cermei. „Roli Nagy mi-a făcut o ofertă care, venind de la el, a fost de nerefuzat. În primul rând, mi s-a propus să fac parte din staff, responsabil cu pregătirea portarilor sau portarului, în momentul de față. E doar Bodea lângă mine, sper că o să lucrăm bine împreună, iar dacă mai vine cineva, un junior, din câte am înțeles, cu atâta mai bine. Lui Bodea i-aș face concurență pentru a munci și mai mult și a apăra mai bine. Mi-aș dori să se apeleze la mine doar în cazuri extreme, de suspendări sau accidentări, dar mă rog din suflet să nu fie cazul la Roberto”, a adăugat fotbalistul ce locuiește la Lipova.

La 35 de ani, Ovidiu Pășcalău ar mai avea destule de spus, poate chiar din iarbă, dacă e cazul. „Nu-mi pot da seama acum ce obiectiv își poate propune Cermeiul. Personal, nu am mai urmărit cu atenție campionatul Ligii a 3-a de mulți ani, nu cunosc nivelul, deci nu știu pe unde ne-am poziționa. Cunosc, însă, destui fotbaliști de la Cermei, în special pe cei cu experiență, ca Norbi Varga, Nistor sau Suslak și-mi dau seama că ne putem bate cu oricine. E important să avem și juniori buni, care să crească și să prindă încredere lângă jucătorii mai experimentați, dar vom vedea pe parcurs ce va fi. Deocamdată, ne dorim să fim sănătoși, pentru a face o pregătire bună de vară”, a adăugat portarul formației lui Radu Anca și Roland Nagy în amicalul de ieri, cu Poli II. Titularul Bodea acuză dureri la spate și e indisponibil deocamdată. (VEZI aici amicalul Cermei Poli II )









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button