UTA Arad

„SS” de stânga: „Sarcinile pentru mine rămân aceleași, doar că trebuie să ne obișnuim cu toții cu noua formulă”





UTA intră în linie dreaptă pentru meciul cu Chindia Târgoviște, rival deja obișnuit la un loc promovabil în Liga 1. Cel mai probabil, însă, Nicu Croitoru, antrenorul dâmbovițenilor, nu îl va mai găsi pe Strătilă pe dreapta, ci mutat în cealaltă bandă pentru a-i oferi lui Albert Stahl cadrul perfect să-și pună în valoare calitățile. Iar SS-ul nu se descurcă rău nici pe stânga, cu mențiunea că ar trebui să fie mai concentrat în unele faze.

Fostul internațional a marcat un gol în remiza (2-2) de la Mako, dar a și ratat două ocazii mari în contul arădenilor. „Am întâlnit o echipă bunicică, bine așezată în teren, iar la noi s-a văzut oboseala acumulată în ultimele săptămâni, în care am făcut tot câte două antrenamente pe zi. Până la urmă, scopul era să facem o ultimă repetiție, cu bune, cu rele, păcat de rezultat. La câte ocazii am avut, vreo două singur cu portarul numai eu, dar și alți colegi de-ai mei, incusiv un penalty ratat, eu zic că nu aveam voie să nu câștigăm acest meci. Până la urmă, trebuie să ne tragem învățămintele din această partidă și să rămânem cu lucrurile importante, antrenamentul și faptul că nu avem jucători accidentați”, a spus jucătorul originar din Brașov.

Întrebat cum se simte pe stânga, într-o zonă pe care nu a frecventat-o prea mult în cariera sa, utistul s-a referit la cadrul general al…problemei „Sarcinile rămân aceleași pentru mine indiferent pe ce bandă joc, așa că nu mă plâng. În schimb, trebuie să recunoaștem cu toții că ne este puțin greu să ne obișnuim în această formulă în care nu am jucat în ultimii doi ani. Mai mereu am evoluat cu doi atacați, acum e unul singur, dar, până la urmă, e important câți oameni ajungem să ducem în careul advers, indiferent de postul pe care-l joacă. Este foarte important că au venit jucători de valoare, experimentați, chiar avem o linie de fund excelentă, însă nici în celelalte compartimente nu stăm rău. Azi a lipsit Grigorie, dar își revine, Cârstocea este și el un jucător bun, nu avem scuze să nu mai  promovăm anul acesta”, a mai opinat Strătilă.

E bună Chindia pentru reacomodarea la meciurile cu miză? „Multă lume zice că ar fi fost bine să avem un alt advesar în prima etapă, dar eu cred că nu mai există echipe bune și echipe slabe. Și, oricum trebuia să jucăm cu ei, fie că e acum sau în etapa a 7-a. Până la urmă, mergem pe un teren bun, jucăm împotriva unei echipe ce ne provoacă să fim la înălțime, iar cine va fi mai în formă să câștige”, e concluzia lui Sorin Strătilă.

 

 

5 comentarii

  1. Asa este Sorine!Sper ca te descurci pe stanga!Cred ca stim cu totii ca se vrea promovarea lui Albert,la un nivel superior.Sa nu fi suparat!Tu esti spre apus si Albert este la rasarit.
    Esti unul dintre jucatorii,de care nu m-am indoit niciodata,de cand ai venit la UTA!
    Na!Nu iti va fi usor,dar ambitia ta sa conteze mult mai mult,asa cum ne-ai aratat-o de fiecare data!Lasa ratarile!Le are oricine!Daca din 10 ratari,reusesti 2 goluri sau 2 pase de gol,este perfect!No stress!
    Probleme vei avea desigur,cu acomodarea pe noul post si mai ales ca nu vei avea cu cine sa te mai certi(pe stg,neavand tusier).Adevarul este ca doar Lacatus te-ar fi putut depasi la simulari si aruncari „in piscina”!Dar face parte din joc!
    Multumim SS,si sa o tii tot asa!
    Multa bafta!Hai UTA!

    0
    0
  2. STRATILA rămâne un punct fix in jurul căruia se coagulează echipa.Jucatorii adverși se uita mereu la el.Le poate furniza o surpriza sa joace și mai mult pentru alți. coechipieri decât pinaacum De oameni că el ai nevoie la orice divizie Sorinel arată-le sezonul asta forma aia medie buna !!

    0
    0
  3. SORINE, deabea astept sa te revad la Targoviste pt. a mai schimba doua , trei vorbe cu tine. Iti doresc succes si sanatate si sa scoateti un rezultat cat mai bun la Targoviste si sunt convins ca cel putin un rezultat de egalitate ve-ti face dar, eu sper din tot sufletul ca va ve-ti mobiliza si o sa castigati !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button