UTA Arad

150 de lei, costul unui abonament la meciurile de acasă ale UTA-ei în noua stagiune! Vânzarea începe mâine





Cel puțin în prima parte a noii ediții de campionat, echipa fanion a Aradului își va desfășura partidele de pe teren propriu tot pe arena „Otto Greffner”, din Șiria. Aceasta a fost reomologată de un reprezentant al Federației Române de Fotbal săptămâna trecută cu mențiunea că mai trebuie făcute mici corecturi la sectorul rezervat jandarmilor sau presei. Înfine, conducerea grupării arădene a făcut public, astăzi, prețul intrării pe stadion la partidele de acasă ale Campioanei Provinciei, cu mențiunea că cel târziu din primăvara lui 2018, se dorește revenirea pe stadionul „Motorul”. Dar iată anunțul integral al grupării fanion a Aradului:

”Clubul UTA anunță punerea în vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2017-2018. Îi așteptăm pe suporterii noștri la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20, după următorul program:

Marți (1 august) – vineri (4 august), între 17:00 – 20:00

Sâmbătă (5 august) 10:00 – 13:00

Costul abonamentului este 150 de lei. Acte necesare: act de identitate original sau copie, abonament sezon 2016-2017 (pentru abonații vechi).

Abonații vor beneficia de următoarele facilități:

* Întâlnire de informare cu conducerea clubului (una-două pe an)

* Recepție de prezentare a echipei, cu jucătorii și staff-ul tehnic

* Reducere de 15% pentru produsele UTA”

12 comentarii

  1. De acasa, adica de la Siria. Dar cu stadionul Motorul ce se intampla? Zicea nu demult, intaiul edil al Aradului, ca nu poate tacea fiindca orasul lui este umilit. Dar in acest caz oare de unde vine umilinta? M-as bucura ca Domnul primar sa nu poata tacea nici acum si sa explice cate ceva.

    0
    0
    1. Poti sa mergi sa vezi balariile care au crescut pe locul gazonului. N-o sa mai jucam noi nici un meci acolo, de la Siria ne vom muta direct pe Neuman, Cand, om vedea…ca stie o singura persoana cand…

      0
      0
  2. Noi suporterii din tara sau din afara tarii, singurul fel prin care ne putem arata sustinerea fata de echipa (financiar) este sa ne cumparam abonament, chiar daca nu ajungem la toate meciurile din diferite motive. Toti cei care spun ca iubesc UTA cred ca pot gasi 150lei prin buzunare/an. Nu avem nici o scuza. E echipa noastra a aradenilor. Sa vedem a cator aradeni. Ne vedem pe stadion!

    0
    0
    1. Aici mai acționează și câte un paradox! Mai repede face stadion o comuna decât un oraș cu pretenții !La Arad mai ai Teatru Spitale Filarmonica astea tot cu bani publici. !! Orice distractie. sau grije cu sănătatea COSTA .Un bilet la meci in Anglia sau la Teatruîți face gaura in bugetul lunar. !! Pe deasupra vreo 3 comune din Arad. vor și ele în B daca nu și mai mult gen Pancota. !!!

      0
      0
  3. Ce ordinari!!! Cum au aruncat-o pe asta ,,cel târziu în 2018 primăvară”?!!!! Păi nu a fost vorba că indiferent de ligă, jucam pe motorul, din TOAMNĂ!! Cu 4000 de locuri, și gazon ca pe old traford sau macar ca la Chiajna?

    0
    0
  4. Daca ín 2018 revin PE Motorul PE noul stadion oare cand in 2020 cand o sa avem un Primar normál un ET de PE Marte !!!!!

    0
    0
  5. Perfect!Acum sa-i vad pe advaratii suporteri,cum se vor inghesui la abonamente?
    Propun ca pe acest site,sa existe un „chapta”,in care sa fie completata seria abonamentului, al celui care comenteaza si atunci mai vedem…..

    0
    0
  6. Decat sa mai fiu mintit cu Arena Motorul,a carei soarta este oricum pecetluita,destinata Kaufland-ului,mai bine merg de la Siria direct pe noul Neumann!Asta in cazul ca nu este alta gogomanie crasa!(Probabil ca asa si va fi!)
    Nici naiba nu mai crede!

    0
    0
  7. Deoarece stadionul Chindiei de pe Eugen Popescu, arata ca si anii precedenti ,adica intr-o stare destul de proasta, meciurile Chindiei se v-or vedea pe viu gratis si tocmai deaia se explica nr. mare de spectatori la meci ca, daca ar fi cu bilet, nu toata lumea s-ar inghesui !!!

    0
    0
    1. Nelule,dragule……
      UTA se poate mandri,la fel,ca si Steaua si Dinamo,ca are suporteri peste tot!
      Dar tu ii depasesti pe toti!(In afara faptului,ca fiind de acolo,nu stii si nu cunosti realitatile de la Arad)!
      Sa vezi,daca in cazul ca „te citesc” cei de la Targoviste,ca esti pro-UTA,ce vei putea pati!
      Nebuni injectati,sunt la tot pasul!
      In caz ca vei fi expulzat,te gazduiesc gratuit la Arad!
      Era o satira!Glumeam!Dar de apreciat atitudinea ta!Nu am rabdarea sa scriu 50 de randuri cu sloganul tau repetat”HAI UTA”
      Daca doar un sfert din spectatorii prezenti la meciuri,ar avea atitudinea ta(specific,la bine si la rau),UTA ar fi din nou ca si anii in care nu mai puteai intra in stadion!
      Din pacate,unii sunt suporteri de orgoliu,sau de timp liber.
      Cand UTA castiga,sunt ingerasi,dar cand pierde devin demoni si injura!
      Sper ca mi-ai inteles raspunsul!

      0
      0
  8. Perfect!Caldura mare,am ajuns si la sediul clubului,inainte de ora 17,ora anuntata de punere in vanzare ale abonamentelor!
    Banuiam sa fiu printre primii,dar era deja coada!Nesemnificativ,de bun augur.A mers repede,foarte bine primiti.Incepand de la intrare in sediul clubului,protocol,apa rece,sucuri,cafea,gustari,persoane care preluau fiecare intrat,acte,copii buletine si reactualizarea abonamentelor vechi,etc!O organizare ft buna!
    Din pacate,deziluzia mea personala a fost ca in loc de abonamentele promise,am primit doar niste chitante si niste bilete de ordine,pe baza carora ne vom ridica plasticurile,tip card,de joi incepand!Nu am cerut nici o explicatie,dar ceva ilar!
    Da!Am facut la fel ca si in fiecare an,mai multe abonamente,pt toata familia!
    Dar de exemplu,daca vrea NELU,Targoviste,sau oricare alt suporter din strainatate,un abonament,asa ca un suporter,cum l-ar putea obtine?Sa vina la Arad de 2 ori?Sau prin posta?Posibi sa nu poata fi prezent la nici un meci,dar vrea acel abonament!
    Cum face?
    Exista inca mici anomalii birocratice,care ar trebui depasite!

    0
    0
    1. Sunt convins ca daca nu stai in Arad si vrei abonament, iti va fi trimis direct cardul, nu te plimba nimeni. Așa cum o sa mergi tu joi sa ti iei cardurile, la fel celor din alte judete sau tari le vor fi trimise de joi incolo cardurile.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button